logo
28 April 2013

Outfit – Ken je deze nog?

Gepost in mijn outfits

En met ‘deze’, bedoel ik dus deze jas. Ik huppel vrolijk achter de meute aan door hem nu pas te dragen, want het is immers natuurlijk allang winter geweest, maar laten we eerlijk zijn: met dit weer kan hij nog prima. Zeker als je nagaat dat hij niet zo dik is: het is echt een ‘tussenjas’ voor het voor- of najaar. Ik vind het contrast tussen het gezellige materiaal van de romp en het stoere materiaal van de mouwen heel tof. Ook al is dit een geheel zwarte jas, door die verschillende materialen heb ik bíjna het gevoel alsof ik verschillende kleuren aan heb (als je begrijpt wat ik bedoel).

Toen ik deze She Inside jas wilde combineren moest ik metéén aan mijn leatherlook (oké, eerder plasticlook, maar toch vind ik hem niet minder leuk) shorts denken: die twee zouden vast een perfecte match vormen! En ja hoor: een match made in heaven waren ze inderdaad. Omdat mijn halve outfit toen al uit zwart bestond heb ik er gauw een vrolijk gestreepte maillot en mijn gele All Stars bij opgezocht. Ik wist niet dat ik zo enthousiast kon worden van die laatste. Ik bedoel: All Stars vind ik best Kee Doorsnee en niet dat daar nou iets mis mee is (no offence), maar meestal word ik van doorsnee niet zo enthousiast. Deze vind ik echter geweldig!

Wat vind je van deze outift? Goed in balans of had je iets anders gedaan?

 photo Outfit-Kenjedezenog2.jpg
 photo Outfit-Kenjedezenog3.jpg
 photo Outfit-Kenjedezenog6.jpg
 photo Outfit-Kenjedezenog4.jpg
 photo Outfit-Kenjedezenog1.jpg
 photo Outfit-Kenjedezenog5.jpg
 photo Outfit-Kenjedezenog7.jpg
Pieces body
She Inside jas (kun je hier vinden)
New Yorker shorts
Pamela Mann via pantyshoppen.nl maillot (kun je hier vinden)
Converse All Stars (kun je hier vinden)


 Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties