logo
10 April 2013

Outfit – Op het voetbalveld

Gepost in mijn outfits

Geloof het of niet: het is puur toeval dat ik op het voetbalveld terecht kwam om deze outfit vast te leggen (“toeval bestaat niet”, zeggen ze toch?). Nou ja, ‘puur toeval’ is misschien overdreven, maar pas toen ik er stond realiseerde ik me dat de setting perfect bij mijn outfit paste. Wel verstérkt de setting de outfit erg, vind ik, waardoor het nog meer lijkt of ik elk moment een balletje kan gaan trappen. En dat terwijl ik volgens mij nog niet eens een bal kan ráken.

Hoewel de outfit iets te sportief is voor mijn doen en voor wie ik ben, compenseren de bloemen en het roze gelukkig een hoop. Ze maken de outfit vrouwelijk, net als het model blousje en de open schoenen. Ook de “trainingsbroek” is, als je langer kijkt, vrouwelijker dan deze in eerste instantie lijkt. Het model loopt van wijder naar smaller en de broek is gemaakt van een dunne, vrouwelijke stof. De tas benadrukt de combinatie sportief/vrouwelijk nog eens: het grafische zwart/witte is sportief, maar het model vind ik vrouwelijk. Op dit moment zie ik heel veel jasjes, tops en tassen dus die uit delen zwart en wit bestaan en deze uit de nieuwe collectie van Primark vond ik een perfect exemplaar: goede grootte, niet te druk.

Vind jij de outfit vrouwelijk genoeg? Of te sportief?

 photo Outfit-Ophetvoetbalveld2.jpg
 photo Outfit-Ophetvoetbalveld6.jpg
 photo Outfit-Ophetvoetbalveld1.jpg
 photo Outfit-Ophetvoetbalveld4.jpg
 photo Outfit-Ophetvoetbalveld7.jpg
 photo Outfit-Ophetvoetbalveld3.jpg
 photo Outfit-Ophetvoetbalveld5.jpg
H&M blouse
New Yorker broek
H&M Trend via eBay flatforms
H&M pet
Primark tas


Foto’s door Tilly van Dijk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties