logo
26 April 2013

Outfit – Rood en geel

Gepost in mijn outfits

Ik weet dat ik dit echt al 100 keer eerder heb gezegd over allerlei kleurencombinaties, maar – net als al die 100 andere kleurcombinaties- rood en geel vind ik prachtig! Rood vind ik krachtig, geel vind ik warm: een mooiere combinatie kun je als vrouw bijna niet uitdragen, toch? Ik vind de combinatie ook erg bij me passen en voel me er thuis in. Meer dan in blauw en groen bijvoorbeeld, hoe mooi ik die twee óók vind: ze voelen minder ondersteunend. Nu word ik vast te filosofisch hè? 

Op mijn sjaal zie je vosjes zoals je die op deze sjaal zag. Ik vind hem super leuk en had het er toevallig deze week met mijn vriend nog over dat vossen zulke mooie beesten zijn. Hij had er vorige week één voor zijn huis zien wegschieten, ik werd een paar maanden door één “gezelschap gehouden” toen ik outfit foto’s maakte (lees: ik zag hem verderop lopen) en mijn oom en tante hadden de afgelopen jaren hele vossenfamilies in de tuin (waar mijn zusje nog het Jeugdjournaal mee heeft gehaald). Ligt het dus aan mij of kleven vossen aan mij en mijn familie? Hoe dan ook houd ik het maar bij cavia’s en knienen.

Ik kreeg allemaal leuke complimenten over mijn rode Primark aztecjasje en inderdaad: ik denk dat dit een blijvertje (lees: dat ik er heel wat jaren mee zal doen) is! Vaak krijg ik complimenten over iets als iets heel goed bij me past – dat straal je dan toch uit ofzo- en dat is in dit geval inderdaad zo. De aztec print is geen ‘te trendy aztec print om snel op uitgekeken te zijn’ dus dat was ik dan ook niet van plan.

Oh en ligt het aan mij of haalt dat rood uit mijn kleren al het rood uit mijn haar op? Het is ineens zo… rood!

Wat vind jij? Van mijn jasje, vossenprint en kleurcombinatie?

 photo Outfit-Roodengeel4.jpg
 photo Outfit-Roodengeel1.jpg
 photo Outfit-Roodengeel2.jpg
 photo Outfit-Roodengeel6.jpg
 photo Outfit-Roodengeel5.jpg
 photo Outfit-Roodengeel7.jpg
 photo Outfit-Roodengeel3.jpg
The Sting jurkje
Primark jasje
Primark sjaal
onbekende panty
Pieces laarzen
Triwa horloge (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties