logo
12 April 2013

Outfit – Slip on’s

Gepost in mijn outfits

Ken je ze, de slip on’s? In het Nederlands heten ze gewoon instappers, maar dat vind ik persoonlijk voor geen meter klinken. Het is het model schoen waar Vans mee is begonnen, als ik me niet vergis, en wat inmiddels (misschien al wel langer, maar ik zie ze in ieder geval weer steeds meer) een model schoen op zichzelf is geworden.

Nu ik merk dat mijn stijl wat sportiever aan het worden is en ik daardoor ook wat vaker sportiever schoeisel draag, ben ik de slip on’s gaan waarderen. Deze met luipaardprint van Bullboxer zijn alleen te koop bij Zalando (zie de link onder de foto’s) onder de naam van Zalando’s eigen (leuke!) merk Even & Odd. Dit omdat Bullboxer niet alleen zelf een merk is, maar het bedrijf achter Bullboxer ook leverancier is voor andere merken. Wie het nog niet wist en/of nog niet helemaal begrijpt: hier leg ik het uit.

De basis van deze outfit is bruin, bruin en nog eens bruin (zie blouse, maillot en slip on’s) en dus koos ik zwart als krachtige, tegenhangende “kleur”. Dat je een stukje zwart onder mijn blouse ziet is dus de bedoeling: aan de bovenkant zijn de mouwen het zwarte accent, in het midden is het het onderrokje en aan de onderkant zijn het de sokken. Tot slot wilde ik nog wat kleur aan de outfit toevoegen door middel van de lipstick en wat wit terug laten komen uit de zool van de slip on’s. Zo kwam ik bij deze zonnebril: hij is zowel wit als een randje oranje in precies dezelfde tint als mijn lipstick.

Ik vind het een leuke outfit en – klein detail- ben heel erg blij dat mijn haar echt spontaan zát toen ik deze foto’s maakte. Normaal zit mijn haar alleen ‘s ochtends vroeg (voordat mijn haar wind, regen, zon en sneeuw heeft gezien) of  ‘s avonds laat voor ik mijn bed induik perfect. Thank you haar!

Wat vind jij van de slip on?

 photo Outfit-Slipons2-1.jpg
 photo Outfit-Slipons4.jpg
 photo Outfit-Slipons3.jpg
 photo Outfit-Slipons1.jpg
 photo Outfit-Slipons6.jpg
 photo Outfit-Slipons7.jpg
 photo Outfit-Slipons5.jpg
H&M blouse/jurkje
Object jasje (kun je hier vinden)
onbekende maillot
Bullboxer slip on’s (kun je hier vinden)
H&M Divided riem
H&M Trend
OCC Lip Tar in Safety orange lipstick (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties