logo
21 April 2013

Outfit – Vogeltjes

Gepost in mijn outfits

Hoe ik mijn Primark vogeltjesjack nou combineerde? Lekker casual! De vorige keer dat ik een bombermodel droeg wilden sommigen die graag eens op een spijkerbroek zien. Bij deze krijg je hetzelfde idee: een bomberachtigjack op een jeans. Eronder vind je de meest casual schoenen there is: All Stars (maar wel gele!).

Van mijn haar maakte ik een waar kunstwerkje, al zeg ik het zelf. Een beetje jammer alleen dat ik geen flauw idee meer heb hoe en wat ik heb gedaan. Zo gaat dat nogal eens bij mij: in een creatieve bui begin ik te spelen met mijn haar en zie ik wel waar ik uitkom. Zonder me dus erg bewust te zijn van de tussenstappen. Waar het op neerkwam is dat ik mijn haar heb gekruld met de krultang, een sjaaltje heb opgerold tot een haarband en deze om mijn hoofd heb geknoopt. Vervolgens heb ik wat lokken aan de voorkant los laten hangen en deze soms half om de haarband “gedraaid” zoals op deze foto. Van het losse haar maakte ik een staart die ik vervolgens nonchalant vastzette met schuifspeldjes. Wat nou “ik wist de tussenstappen niet meer”??!!

Ik vind het een leuke outfit, dat het haar wel echt nodig heeft. Zonder was het een beetje saai geworden, denk je ook niet?

Ja, wat denk je eigenlijk?

 photo Outfit-Vogeltjes9.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes12.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes8.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes10.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes11.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes7.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes13.jpg
Primark jack
H&M Divided jeans
Converse All stars via eBay (kun je hier vinden)
onbekende sjaal
H&M Divided sjaaltje als haarband
New Look riempje (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Nice pics and I like that jacket. Your hair is amazing!
  http://www.martasfashiondiary.com/

 • Michelle.

  Leukk (: vooral je haar ! Dit is echt iets wat ik zelf ook zou dragen, super leuk gedaan/gecombineerd !!

 • Hele leuke outfit, dat jasje is erg mooi! En wat zit je haar leuk zeg!
  Liefs

 • ooh tof jasje!
  liefs,
  denise

 • bunniesandpeacesigns

  Super vrolijke outfit, maar voor jou doen inderdaad een beetje braaf/gewoontjes. Maar je haar is echt awesome! Blijf vooral lekker spelen dus.

 • Leuke outfit, alleen als ik het jasje in mijn kast had hangen had ik 'm waarschijnlijk wel anders gecombineerd.

 • *vind ik leuk*

 • Juubiee

  Oewww echt ontzettend leuk, je haar is echt mooi in elkaar geknutselt en ik hou gewoon ontzettend van all stars! ( en dan ook nog gele:) ik zei gister al dat ik het jasje ook heel leuk vond, remember?

  Leuke outfit weer!

 • Wat een leuke outfit zeg!

 • je haar, wauwwauwwauw!

 • Vind het een heel leuke outift! Misschien basic (voor jouw doen :p), maar daar is eigenlijk ook niets mis mee… het is in elk geval zeker niet saai! 🙂
  Vind de foto's trouwens erg mooi geworden… dus, complimentje voor de fotograaf 😛

 • super leuk 😀

 • Supermooi dit! Ook met die haarband en de gele All Stars!

 • Ohh dat jasje! Mooi! En de rest ook. Leuke outfit!!

 • De outfit vind ik erg leuk 🙂 het jasje met vogeltjes wil ik ook!!!
  Btw jij hebt echt een figuurtje to die for

 • Leuke outfit! Je haar zit trouwens ook echt heel leuk!

 • nancysblog1

  Leuk! Je haar zit heel mooi !

 • Super super leuke outfit weer Suz! Ik vind je Allstars awesome ^^.

  Liefs, Mariette

 • Wat heb je het jasje super gecombineerd! Je haar zit echt heel erg leuk!

 • Sjanie

  Leuk en kleurrijk!

 • superleuk! de hele outfit. en ik vind dat je echt heel mooi haar hebt! je kan er zoveel mee.

 • Wat een leuke outfit!

 • Dorien

  Deze outfit is zoooo leuk! Je haar zit hier echt super mooi!

 • isabelve

  Die all stars zijn gaaf! Heel erg leuk gecombineerd, je haar is heel leuk 🙂

 • Marieke

  Ik vind het een leuke combi. Prachtige kleur blauw trouwens van je sjaal.
  Zelf had ik er een spijkerbroek onder gedaan met een iets donkerdere wassing, de lichte wassing trekt de aandacht van het jasje af naar je benen en dat is eigenlijk zonde !

 • roos

  heeei, grappig om te zien, ik heb/had diezelfde broek… en daar is bij mij ook dat lusje zo los gegaan… al best snel! :-/ maar heb hem ook doorgedragen.. (inmiddels is het een short..) xx

  • ik snapte niet helemaal wat je bedoelt, maar nu zie ik het: dat het lusje wat heeft los gelaten op de tweede foto? was mij nog helemaal niet opgevallen, haha!

   • roos

    Haha ja! Dat bedoel ik! 🙂 heb diezelfde broek maar dan in donkergrijs al een tijdje, niks aan de hand.. gek is dat he! Misschien het model?

 • superleuke outfit! Je haar is inderdaad heel erg leuk en de schoenen geven een leuke touch of colour onderaan de outfit. Echt, ik wil dit aan vandaag!!! Vooral lekker met dat geel nu de zon schijnt.

 • Maloutje46

  I like 🙂

 • Pingback: Outfit – Fashion Against Aids | fashionisaparty.com()