logo
21 April 2013

Outfit – Vogeltjes

Gepost in mijn outfits

Hoe ik mijn Primark vogeltjesjack nou combineerde? Lekker casual! De vorige keer dat ik een bombermodel droeg wilden sommigen die graag eens op een spijkerbroek zien. Bij deze krijg je hetzelfde idee: een bomberachtigjack op een jeans. Eronder vind je de meest casual schoenen there is: All Stars (maar wel gele!).

Van mijn haar maakte ik een waar kunstwerkje, al zeg ik het zelf. Een beetje jammer alleen dat ik geen flauw idee meer heb hoe en wat ik heb gedaan. Zo gaat dat nogal eens bij mij: in een creatieve bui begin ik te spelen met mijn haar en zie ik wel waar ik uitkom. Zonder me dus erg bewust te zijn van de tussenstappen. Waar het op neerkwam is dat ik mijn haar heb gekruld met de krultang, een sjaaltje heb opgerold tot een haarband en deze om mijn hoofd heb geknoopt. Vervolgens heb ik wat lokken aan de voorkant los laten hangen en deze soms half om de haarband “gedraaid” zoals op deze foto. Van het losse haar maakte ik een staart die ik vervolgens nonchalant vastzette met schuifspeldjes. Wat nou “ik wist de tussenstappen niet meer”??!!

Ik vind het een leuke outfit, dat het haar wel echt nodig heeft. Zonder was het een beetje saai geworden, denk je ook niet?

Ja, wat denk je eigenlijk?

 photo Outfit-Vogeltjes9.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes12.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes8.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes10.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes11.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes7.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes13.jpg
Primark jack
H&M Divided jeans
Converse All stars via eBay (kun je hier vinden)
onbekende sjaal
H&M Divided sjaaltje als haarband
New Look riempje (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties