logo
14 April 2013

Park Lane sandalen via ASOS – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Park Lane: ik was het merk al een aantal keer op ASOS tegen gekomen, maar had er verder nog nooit iets over gehoord of gelezen. Het is een Engels schoenenmerk en mij viel op dat ze zulke leuke sandaaltjes hebben. Nu die bij ASOS allemaal zijn afgeprijsd, leek het me een goed moment om over ze te schrijven.

Fijn gezien de kwaliteit is dat alles wat bij de sandaaltjes ook maar enigszins op leer of suède lijkt, dat ook echt is. En dat terwijl de schoenen, ook als ze niet zijn afgeprijsd, nog best betaalbaar zijn. Er zitten uitschieters bij van €70,-, €80,-, maar je hebt ook een leren sandaaltje voor €50,-. Niet goedkoop, maar voor niet zo’n “groot” merk vind ik het ook niet duur. Tussen mijn favorieten zitten eigenlijk niet alleen sandaaltjes, maar ook twee schattige flatjes zoals je ziet.

 photo ParkLanesandalenviaASOSMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Geweven sandalen, €45,96 / Witte sandaal, €39,39 / Flatjes met doorzichtige strik, €36,76 / Sandalen met print, €26,26 / Suède flatjes met strik, €32,83 / Sandalen met steentjes, €34,14Ik denk dat ik de eerste (bij het schrijven van deze post helaas alleen nog verkrijgbaar in maat 36) het mooiste vind: ik houd van zo’n geweven patroon. Ook de suède flatjes (inmiddels uitverkocht) vind ik grappig, doordat het strikje er als het ware boven lijkt te zweven. De rest is wél gewoon in bijna alle maten te krijgen hoor.

Wil je meer zien van Park Lane? Dat kan hier. Bij het Engelse ASOS is verzending nog altijd wereldwijd gratis en kun je betalen met iDeal, Paypal en je Creditcard. Je hebt je bestelling in principe binnen een week in huis en je krijgt – afgeprijsd of niet- altijd je geld terug als je je bestelling ongedragen terugstuurt. ASOS is hier, weet ik uit ervaring, heel makkelijk in. Ze schrijven op hun site: “We doen ons best om alle retouren te accepteren. Het item hoeft niet in originele verpakking te worden opgestuurd”. Als je bijvoorbeeld de maat wilt ruilen moet je verkeerde maat retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Dit is ook veel handiger dan de maat die je wél wilt op het retourformulier aangeven, omdat de maat tijdens de reis uitverkocht kan raken.

Draag jij veel sandalen in de zomer? Wat vind je van deze?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties