logo
28 April 2013

Prinsessennagels

Gepost in beauty

Ik wilde eigenlijk al vanaf dit moment eens roze glitternagels als kunstnagels, maar ik denk dat ik eerder niet durfde. Er is weinig wat ik niet durf op het gebied van mijn uiterlijk, maar kunstnagels, punten en roze glitter: dat is vrágen om tackyness, toch? Bovendien: één van jullie reageerde in de tijd, toen ik in plaats van roze glitters voor felgroene kunstnagels koos: “Ja, ik dacht al ‘de groene’, je bent niet zo’n prinsesje”, en dat is waar: ik ben niet zo’n prinsesje…

Deze week dacht ik echter: I don’t care! I love it! Ik houd van een beetje fout hier en daar/zo nu en dan en daar ga ik me maar niet voor zitten schamen.

 photo prinsessennagels.jpgLeuke bijkomstigheid is dat de ondertoon van de gel op de nagel meer oranje dan roze uit bleek te vallen, waardoor ik alvast helemaal in stijl ben.

Kunnen jullie met mijn beslissing leven?

P.S. Sorry voor het donkere randje bij mijn pink: geen idee hoe het er gekomen is.


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties