logo
3 April 2013

Smartphonehoesjes.nl – They cover it!

Gepost in overig
Dit is een advertorial. 

Een paar jaar geleden was het nog heel wat als je er één had, vandaag de dag is het de normaalste zaak van de wereld: een smartphone. Omdat we met een smartphone véél meer kunnen dan met een gewone mobiele telefoon, zijn we ook gelijk een stuk afhankelijker geworden van onze telefoon dan we waren. Belangrijk is dus om zuinig op je smartphone te zijn en deze goed te beschermen tegen allerlei vormen van val- en stootschade. Dat doe je bijvoorbeeld met een hoesje van smartphonehoesjes.nl.

Nu een wereld zonder smartphones haast ondenkbaar is geworden kan Nokia natuurlijk écht niet meer achterblijven. Ze hebben tegenwoordig dan ook meerdere toestellen om de markt mee te veroveren. Ik zou willen zeggen: zelfs voor Nokia heeft smartphonehoesjes.nl hoesjes. Bijvoorbeeld Nokia Lumia 800 hoesjes en Nokia Lumia 820 hoesjes.

 photo AdvertorialSmartphonehoesjesnl.gif

Niet alleen ter bescherming en uit praktisch oogpunt, maar ook for the fun of it gebruiken veel mensen een smartphonehoesje. Door middel van een hoesje kun je van je telefoon een accessoire maken en dat is niet zo’n gekke gedachte gezien de geruime tijd dat je hem waarschijnlijk in je hand hebt. Omdat smartphonehoesjes relatief goedkoop zijn, kun je regelmatig afwisselen of je hoesje met je outfit matchen als je daar zin in hebt: fijn!

Dus ben je op zoek naar Samsung of iPhone hoesjes? Van mijn part een hoesje voor je HTC, LG of Blackberry smartphone? Bij smartphonehoesjes.nl heb je een betrouwbaar adres. Wanneer je vóór 17:00 bestelt heb je je bestelling de volgende dag in huis en verzenden via brievenbuspost (wat je voor een hoesje zult gebruiken) is er gratis. Ook zijn er tal van betaalmogelijkheden.

Wanneer je er ook één hebt, wat voor smartphonehoesje heb jij?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties