logo
16 April 2013

Stop het Stijltang geStoei

Gepost in beauty

Deze drie S’en moeten dé inspiratie zijn geweest voor de Hot Iron Holster. Een ware uitkomst voor dames die er dagelijks de stijl-, krul- of een andere stylingtang bijpakken. Voor mij geldt dat niet (dagelijks), maar ik denk dat ik wel bijna om de dag gebruik maak van één van mijn “haarapparaten”. Heel irritant is het dan dat – als je net je haar aan het krullen bent – de telefoon bijvoorbeeld gaat en je je tang nergens neer kunt leggen: het snoer is te kort, de oppervlakte om hem op te leggen is niet vlak genoeg of de oppervlakte is licht ontvlambaar.

De Hot Iron Holster lijkt me dan ook een gat in de markt: het is een hittebestendige siliconen bak/zak waar je je hete stylingtool rustig in op kunt laten warmen, tijdens pauze onder kunt brengen en weer in af kunt laten koelen.

 photo HotironholsterHR.jpgDe Hot Iron Holster kost  €22,95 en is te koop bij Johnbeerens.com. Meer informatie over de Holster vind je hier.

Is dit een uitkomst, wat jou betreft?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties