logo
6 April 2013

Van stoeltje naar tooltje

Gepost in overig

Aangezien je je gedragen kleren aan het einde van de dag wellicht tóch over je stoel gooit, kun je er net zo goed écht een kledingrek van maken, toch?

 photo vanstoeltjenaartooltjemeandalice.jpgBen je meer van het minimalistische? Dan vind je deze wellicht mooier. Of vind je een stoel als bovenstaande wel mooi, maar niet praktisch voor jou? Dan kun je hem natuurlijk ook nog aan de muur hangen.

Wat doe jij met je kleding als je het gedragen hebt, maar het niet in de was hoeft?


Bron afbeelding.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • donna

  Leuke stoel, maar niet echt praktisch lijkt me:p.

  Ik heb een rekje aan mijn deur hangen voor gedraagde vestjes en truien. En ik heb een speciaal rekje in mijn kamer met wat hangers voor t-shirtje en truitjes die ik al heb gedragen. En dan heb ik nog een stoel vol liggen met heel veel kleding. En als het heel erg is ligt ook mijn voeteneind vol met kleding die nog schoon genoeg is om nog eens te dragen.. En gedraagde broeken leg ik soms terug in mijn broekenla. Gedraagde truitjes enzo leg ik nooit terug in mijn kast.. Mijn kamer is dus echt een puinhoop!
  Hoe doe jij het zelf eigenlijk met gedraahde kleding doe nog niet echt vies zijn?

  • haha, nou ja: klinkt wel gezellig ;). als het nog schoon genoeg is hang ik het gewoon terug in de kast :).

 • ziet er gaaf uit 😀

 • Oeh gaaf! Hier kun je nog best wel op zitten en het is ook nog wel handig. Ik probeer mijn kleding elke avond gewoon of in de was te gooien of terug in de kast te hangen, maximaal een kledingstuk op mijn bureaustoel anders word ik gek haha.

 • Deze idee vind ik ook heel leuk. Maar dit is wel veel schattiger.

  • ohja wat leuk! en kun je dan hangertjes aan die stoelen hangen, of is dat niet de bedoeling?

 • Ohh ik vind hem echt leuk!

 • mariellevandekrol

  Leuk idee! Zou je ook zelf kunnen maken, denk ik…