logo
6 April 2013

Wil jij ook de vintage look proberen?

Gepost in fashion

Dan moet je het met de lokale kringloop doen ben ik bang. Want nadat ik het blijde nieuws had getypt dat ik de vintage looking Mango visgraatjas (die al tijden uitverkocht is bij Mango) bij ASOS had gevonden, las ik pas dat deze alleen naar de UK verzonden wordt. Jammer en stom! Toch wil ik jullie mijn al getypte lof over de jas niet onthouden:

De jas met visgraatpatroon was een aankoop waar ik over getwijfeld heb, want: moest ik niet eerlijk tegen mezelf zijn en deze jas veel te saai vinden voor mij? Misschien wel, maar ondanks dat er aankopen zijn geweest waar ik enthousiaster over was, wíst ik dat ik deze jas veel zou gaan dragen. En zo is het ook gegaan.

 photo mangotweedcarcoatasos.jpg
Dit is de jas in zwart/wit…


 photo mangotweedcarcoatasoscloseup.jpg
…en dit is de jas in zwart/grijs. Deze variant heb ik.Hij maakte mijn stippels en smiley’s outfit een beetje meer edgy, maar wilde ook een perfecte stoer-stoer match vormen met mijn Dr. Martens. Het was de blazer (want ook al is het een jas, ik draag hem in de winter als blazer) die ik aandeed als ik nog iets aan moest om me warm te houden of om mijn outfit af te maken terwijl ik niet wist hoe of met wat. Met deze blazer I basicly couldn’t go wrong. Als mijn grijze faux fur jas mijn favoriete jas was van deze winter, dan was deze blazer mijn favoriete kledingstuk. Zo, dat was genoeg lof dacht ik zo: hij krijgt er nog eens een kleur van…

Je vindt de jas hier, als ik deze post typ nog in maat L en XL, bij ASOS in de sale. Hij kost er afgeprijsd nu €36,76, terwijl hij bij Mango in de tijd €29,95 kostte. Jammer, maar toch vind ik dit bedrag de jas zéker waard en ik ben niet de enige: hij ging voor £70 over de virtuele toonbank op eBay. Ik denk dat hij het waard is omdat, of je hem nou net zo saai of veel leuker vindt dan ik, je hem veel zult dragen is mijn voorspelling.

Wat vind jij van de jas? En heb jij een ‘altijd goed’ kledingstuk in je kast?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties