logo
30 April 2013

Win! – €100,- shoptegoed van Primark

Gepost in fashion, overig

Ik vind het heel erg leuk om deze feestelijke dag feestelijk af te sluiten en ik ga ervan uit jullie ook. Dat doe ik – met jullie- door in deze laatste post van vandaag 2 x €100,- shoptegoed weg te geven. Van Primark!

 photo primarkkoninginnedagwinactie.jpgEen winkel waar ik zelf ontzettend dol op ben en die dit jaar waarschijnlijk één van de grootste en in ieder geval leukste Koninginnedag collectie had van de ketens in ons land. Genoeg reden waarom ik blij ben jullie een extraordinary day te kunnen doen beleven in Rotterdam, Zaandam, Almere of Hoofddorp.

Van de €100,- kun je bij Primark zéker een hele outfit bij elkaar shoppen, maar als je je best doet misschien wel twee. Ook kun je  met er met een beetje geluk nog mijn vogelprint jackroze blousje of aztec jasje van aanschaffen.

 photo Primarkjackmetvogelprint.jpg
 photo Outfit-AgravelaIsabel1.jpg
 photo Outfit-Roodengeel6.jpgBovenstaande items komen allemaal uit de lente-/zomercollectie van Primark, maar er is nog veel meer leuks te vinden. Dat shoptegoed kun je dus vast goed gebruiken, maar wat moet je ervoor doen om het te winnen?

Win!

Weet jij wel raad met €100,- shoptegoed van Primark?

1. Volg fashionisaparty.com dan via Facebook (als je geen Facebook hebt volstaat een andere manier ook: laat het me even weten). 

2. Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je kans wilt maken op het shoptegoed en dat je me volgt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland. Meedoen kan t/m 10 mei 2013. De winnaressen worden willekeurig gekozen en krijgen persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 5 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Succes!Illustratie door Elise Verschuure.
Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties