logo
4 April 2013

Wat van ver komt is lekker

Gepost in fashion

Vorige week stuitte ik op een leuke webshop à la Romwe, She Inside, en Choies. Een Aziatische dus, genaamd Udobuy. Het gezegde gaat niet altijd op, maar in dit geval wel: wat van ver komt is lekker. Naast dat ze bij Udobuy gewoon leuke dingen hebben, onderscheiden ze zich volgens mij ook doordat ze goedkoper zijn dan de meeste van haar concurrenten.

Ik spotte vooral een paar leuke zomerrokjes in de webshop. Nu ben ik niet zo van het onderscheid in zomer- en winterkleding, maar mintgroen chiffon doet me bijvoorbeeld wel degelijk eerder aan de lente dan aan de herfst denken.

De eerste van mijn selectie is niet héél zomers, maar ook de wat stoerdere dames willen in de zomer wat over hun benen dragen, toch? Pastel en zwierig is dan misschien zomers: niet iedereen houdt ervan.

De prijzen zijn in dollars, omdat de price converter op de site niet goed werkt. Als je de Europese prijzen wilt weten zou ik even wisselkoersen.nl raadplagen voor de actuele wisselkoers.

 photo udobuypeplumrokje.jpg
Black ruffle skirt – $49


 photo mintgroenchiffonrokje.jpg
Green chiffon skirt – $36


 photo rozebloemenrokje.jpg
Pink crochet skirt – $37Net als bij de concurrenten is ook bij Udobuy verzending wereldwijd gratis!

Heb jij echte zomerrokjes (die je dus alleen in de zomer draagt)?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties