logo
14 May 2013

5x fashion seen by others – Satchels, VOGUE, tuinbroek en meer

Gepost in fashion
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met kleding en/of mode te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x fashion seen by others.

Je ziet het goed: een nieuwe rubriek! Ik zal al een tijdje te broeden op iets als de Blogpost tips, omdat jullie aangaven die te missen. Ik had echter al besloten de Blogpost tips achter me te laten om ruimte te maken voor iets anders en om daarvan terug te krabbelen leek me geen goed idee; beter leek het me jullie te verrassen met iets nieuws en toch vertrouwds. Daarom heb ik iets vergelijkbaars met de Blogpost tips bedacht: 5x fashion as seen by others.

In deze rubriek 5 links naar andere websites die iets hebben gespot of gedeeld wat ik graag ‘door wil delen’. Enjoy!

Vrolijke satchels voor een klein prijsje (as seen by Shopperella)  photo CampAsatchelbloemenshopperella.jpg Vorige week schreef ik nog over het imago van C&A (en andere winkels) en nu, een paar dagen later, komt er alweer bewijs langs dat ze bij C&A wel degelijk leuke dingen hebben (toeval of niet?). Ik denk tenminste dat deze tas(sen) bij veel van jullie in de smaak zal vallen. Volgens blogger Sabine zijn ze in de winkel te koop en daarnaast via de webshop (hier).


Het juninummer van VOGUE Nederland (as seen by Fashionscene)  photo VogueNederland-cover-juni2013.jpg Er is niet iets bijzonders aan het juninummer van VOGUE -vanaf vandaag in de winkel-, maar ik vind eigenlijk elke nieuwe VOGUE een beetje bijzonder. Vandaar dat hij zeker in dit rijtje mocht staan, wat mij betreft. Jammer is dat de cover van deze editie een ‘oudje’ is: de covershoot stond maanden geleden namelijk al in de Britse VOGUE. Tja, verschil moet er wezen.


Tuinbroek met rosé hardware (as seen by Mary Josie)  photo HampMtuinbroekmaryjosie.jpg Velen van jullie zijn enthousiast geworden van mijn tuinbroek en wilden zich naar de (H&M) winkel haasten om hem ook te passen. Helaas: ik heb ‘m al vrij lang, je zult ‘m niet meer vinden. Misschien is deze lichte versie met korte pijpen en rosé hardware een leuk alternatief?


De kleding van HEMA (as seen by Lipstickkiss)  photo hemafashionkledingdamesmodelipstickkiss.png
Omdat ik mezelf er nogal eens op betrap dat ik vergeet dat ze bij HEMA ook kleding hebben, kan ik me voorstellen dat dat bij jullie ook gebeurt. Aangezien HEMA zich meer op mode wil gaan richten, leek deze reminder me wel handen: verlies de kleding van HEMA niet uit het oog.


Leuke luipaard sandaaltjes voor een klein prijsje (as seen by Birds and Beez)  photo bristolluipaardsandaalbirdsandbeez.jpg Voor wie vorig jaar naast de post pieste als het gaat om de luipaard sandaaltjes van ZARA, krijgt dit jaar nog een kans. Bij Bristol hebben ze namelijk soortgelijke in het assortiment en ook nog eens voor maar €19,95. Ik vind ze erg leuk en blogger Kimberly denkt er duidelijk ook zo over. Op de webshop is, als ik deze post schrijf, helaas alleen nog maat 40 te vinden. Hopelijk heb je in de winkels meer keus!Wat vind je van deze nieuwe rubriek?


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties