logo
20 May 2013

A Touch Of Fashion – Slapen in modehotel Modez

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

Vandaag kom je er eindelijk achter waar ik vorig weekend was! De titel geeft het al weg, maar desondanks is er nog een héleboel te kijken en lezen in de nieuwe A Touch Of Fashion. Gelukkig zijn jullie (hopelijk) vrij, zodat je echt even kunt gaan zitten voor mijn “reportage”.

 photo ATOFSlapeninmodehotelModez.jpgKlik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te bekijken!


Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties