logo
24 May 2013

Afkicken

Gepost in beauty

Wie goed kijkt naar de foto van mij in de sidebar had het al kunnen zien: ik heb geen kunstnagels meer! Nadat ik een paar maanden heb moeten afkicken van het nagelbijten (good for me!) door kunstnagels te dragen, zal ik nu moeten afkicken van het zicht op mijn stilettonagels. Ik vond het weer eens tijd om onafhankelijk te worden van mijn nagelstyliste. Althans, dat te proberen. En ik vond het ook weer eens tijd mijn nagellak onder het stof vandaan te halen. Zodoende.

 photo Afkickenkunstnagelsnepnagelsnagellaknagelstyliste.jpgNeemt niet weg dat ik heel blij met mijn kunstnagels ben geweest, wat ik hier, hier en hier al geschreven heb.

Hoe het leven is na kunstnagels (ik heb er gruwelverhalen over gehoord, over de conditie van je eigen nagels na kunstnagels!) ga ik vertellen in de komende Nail diary.

En? Blij dat je niet meer tegen mijn “punten” aan hoeft te kijken.

P.S. Oeps, nu heb ik al zomaar de halve outfit van de outfitpost van vanmiddag verklapt! Wel terugkomen om de schoenen eronder te bekijken hè?


Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties