logo
25 May 2013

Als een Kim in de snoepwinkel

Gepost in fashion

…zo zien de campagnebeelden van de nieuwe Kardashian Kollection eruit, de kledingcollectie van de gezusters Kardashian (waaronder Kim dus) die te koop is bij Dorothy Perkins. Over de eerste Kardashian Kollection schreef ik hier

Een snoepwinkel? Ja, want de beelden zijn super zoet en roze. Grazia was er niet zo heel erg over te spreken, maar over die campagnebeelden wilde ik nu verder eigenlijk niet doorschrijven. Interessanter vind ik het om te kijken naar de kleding uit deze nieuwe collectie en die met jullie te delen!

 photo kardashiankollectionombredress.jpg
£45,-


 photo kardashiankollectionblackandwhitemeshtop.jpg
£28,-


 photo kardashiankollectionpuleatherjacket.jpg
£55,-


 photo kardashiankollectioncoralbag.jpg
£45,-De rest van de collectie (Kollectie) kun je hier bekijken.

Helaas ben ik, net als de vorige keer, niet bijster enthousiast. Ombre? Dat ken ik nu wel. Gebrek aan kleur? Jammer. Iets anders verfrissends, opvallends, vernieuwends dan? Ook niet.

Wél is de collectie übervrouwelijk en daarmee helemaal Kardashian. Dames die houden van plooirokjes, skaterjurkjes (die zijn niet zo skater als dat ze klinken), kokerrokken en handtasjes: you can eat your heart out!

Wat vind jij van de collectie? Zou je er iets van willen hebben?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties