logo
8 May 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Na een mooi weekend en een lekker warme maandag houdt het lekkere weer het voor gezien. Als ik de weersvoorspellingen mag geloven, gaat het vandaag regenen. Jammer, maar het hoort erbij in Nederland. Om de boel wat op te vrolijken koos ik voor print op print. Een beetje te gewaagd voor de meesten waarschijnlijk; op het einde van de post zal ik daarom een wat veiliger alternatief noemen voor de broek.

 photo mangovestvlinderprint.jpg
Mango – €19,99


 photo zalandocollectionpantalon.jpg
Zalando Collection – €18,95


 photo supertrashstealpointpumpswhite.jpg
SuperTrash – €119,95


 photo modemusthavesmakeastatementring.jpg
ModeMusthaves – €12,95Twee verschillende printjes dus: een grafische print en een vlinderprint. Vaak zeg ik over meerdere prints combineren: zorg dat de kleuren in beide prints terugkomen. Dat is hier niet het geval. Waarom ik deze outfit dan toch bij elkaar vind passen? Doordat het vestje lekker zomers is en ik dat van de broek, door de luchtige stof en het relaxete model eigenlijk ook wel vind. Bovendien houden zulke verschillende printjes het ook nonchalant. Als je de outfit verder, net als je haar en make-up rustig laat, kan dat ‘ik heb er zomaar een vestje bij uit de kast gepakt’-idee best leuk zijn, vind ik.

Omdat de schoenen wit zijn zorgen ze , samen met het vestje, voor wat ‘harmonie’ in de outfit. Als je onder het vestje een zwarte tanktop draagt, matcht deze bovendien nog enigszins met de broek, waardoor bovenkant en onderkant niet compleet verschillend zijn. Die broek zou je – ik zou je nog een veiliger alternatief geven- kunnen vervangen door een simpele skinny jeans. Hier zal de outfit meer één geheel, maar ook wat meer doorsnee, van worden.

Qua accessories heb ik het heel rustig gehouden, omdat twee heel verschillende prints dus al druk genoeg zijn. Ik heb alleen voor een grijze, catchy ring gekozen, om de outfit íets chiquer mee te maken. Het metallic leek me perfect passen bij het metallic uit de hakken.

Wat vind je van deze virtuele outfit? Zou je dit zelf dragen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties