logo
20 May 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Een niet zo’n kleurrijke outfit, voor niet zulk kleurrijk weer. Ook al is het misschien logischer om er dan júist lekker vrolijk bij te gaan lopen, ik had er even niet zoveel zin in. Voor deze keer maakte ik dus een virtuele outfit met beige- en grijstinten. Plús een kleuraccent, dat dan weer wel. En een trui. Het is toch van de zotten, op 20 mei?

 photo objectfringetruihipvoordeheb.jpg
Object – €20,-


 photo sansonlinevilatreggingzwartgrijs.jpg
Vila – €15,-


 photo supertrashbeigefringeboots.jpg
SuperTrash – €169,95


 photo asoskasturjewelspaarsegoudenketting.jpg
Kasturjewels – €66,28


 photo fannylyckmanforestradeurarmbandennelly.jpg
Fanny Lyckman for Estradeur – €32,95De outfit is ‘casual boho’. Ik heb bewust gekozen voor een groen/grijze, donkergrijze en beige kleur in de outfit. Dit zijn allemaal natuurtinten, maar doordat ze verschillend zijn blijft de outfit speels. Over natuurtinten gesproken: ik vond de ketting daar perfect bij passen. De steen heeft ook iets natuurlijks namelijk, maar het paars zorgt tegelijkertijd ook voor een fijn contrast.

Tot slot zijn er de armbanden, die de outfit wat stoerder maken. Zonder zou de outfit erg lief zijn met de dunne ketting, sleehak en strakke broek. Wat mij betreft mocht de outfit nog wat meer ‘bite’ hebben en die heb ik op die manier toegevoegd.

Wat vind je van deze outfit? Iets wat je op deze Tweede Pinksterdag zou dragen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties