logo
8 May 2013

Battle of the outfits – Camouflage broek

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Nu we toch in de camouflage stemming zijn, heb ik voor deze Battle of the outfits maar eens drie outfits met mijn camouflage broek van stal gehaald. Een camouflage jasje heb ik niet, dus dan maar drie outfits met camouflage broek het tegen elkaar op laten nemen.

Twee van de outfits zijn van afgelopen herfst, de laatste is van afgelopen winter. Alledrie zijn ze heel anders, vind ik. De eerste outfit vind ik vooral vrouwelijk, de tweede krachtig en de derde stoer. Mee eens?

Mijn favoriet kiezen vind ik daardoor (weer eens) lastig: door de verschillende stijlen voelt het als appels met peren vergelijken. Ik ga daarom gewoon mijn gevoel volgen en die heeft het meeste met de tweede outfit (misschien ook omdat ik een beetje heimwee heb naar mijn haar daar…). Ik geloof dat ik het rood heel krachtig vind en dat dit me echt laat spreken. Bij de eerste outfit is er alleen de sjaal in mijn haar die kleur geeft, maar dit zijn geen heel warme of sprekende kleuren. In de derde outfit is er van kleur helemaal geen sprake. Grappig dat, als ik mijn gevoel laat spreken, kleur toch weer doorslaggevend voor me is.

Ben jij het met me eens en vind je de tweede outfit ook het sterkste? Of heb je heel andere ideeën? Ik hoop dat je stemt op jouw favoriet!

 photo battleoftheoutfitscamouflagebroek1.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo Battleoftheoutfits-Camouflagebroek2.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo Battleoftheoutfits-Camouflagebroek3.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Vila broek (nu hier afgeprijsd!)Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties