logo
23 May 2013

Battle of the outfits – Destroyed boyfriend jeans

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Het is niet mijn charmantste, maar wel mijn meest comfortabele jeans: deze destroyed boyfriend (haha, zonder ‘jeans’ heb ik ineens een verscheurd vriendje). Hoewel, niet bij het aantrekken. Dan blijf ik namelijk standaard in die gaten hangen, ook al ben ik daarop voorbereid.

Als ik deze jeans aan heb en naar beneden kijk, dan blijft het raar: het uitzicht is zo onverzorgd. Echter, als ik foto’s terug zie met deze broek aan vind ik die vaak juist stoer en lekker edgy.

Van deze drie outfits met mijn destroyed boyfriend jeans vind ik de de derde het mooiste. Hoewel ik vind dat de eerste en de tweede ook niet mijn slechtste outfits zijn, mis ik daar toch wat kleur. Ik ben benieuwd waar jullie voor kiezen: de apartste (de eerste), de meest vrouwelijke (de tweede) of de meest sportieve (de derde) outfit?

De tweede outfit was erg populair toen ik hem postte, dus ik dénk dat jullie die als winnaar uit de bus laten komen. De enige die dat weet zijn jullie, dus… stemmen maar! Voor welke outfit?

 photo BattleoftheoutfitsDestroyedboyfriendjeans1.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsDestroyedboyfriendjeans22.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsDestroyedboyfriendjeans3.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Nelly jeans (kun je hier vinden, afgeprijsd!)Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties