logo
19 May 2013

C&A schoenen via wehkamp.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Twee weken geleden schreef ik nog over Clockhouse by C&A in deze rubriek, maar deze week wilde ik per se weer over C&A schrijven. Ik ontdekte namelijk laatst dat ze bij wehkamp.nl héle leuke schoenen hebben van C&A, die ze op de webshop van C&A niet verkopen. En dat allemaal voor hele fijne prijsjes, helemaal degene die zijn afgeprijsd.

Tussen die afprijzingen staat ook een hele mooie oranje pump die ik tijdens één van de C&A fashionshows heb gezien waar ik heen ben geweest, maar waar ik geen foto meer van kan vinden. Ze zijn volgens mij gemaakt voor vorige zomer en dus moet die show alweer anderhalf jaar geleden zijn geweest. Never mind: ik vind ze te gek en het niet vervelend dat ze nu zijn afgeprijsd.

Ook het (echt leren!) gekleurde sandaaltje vind ik erg leuk, net als de espadrilles (waarvan ik de groen/blauwe versie, die ik ook erg mooi vind, hier al liet zien). Lekker kleurrijk, lekker zomers!

 photo CampAschoenenviawehkampMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Zwarte lakpumps, €30,- / Espadrilles, €12,90 / Veterschoen, €31,85 / Ballerina, €15,- / Oranje pumps, €20,- / Sandalen, €29,90Alle C&A schoenen van wehkamp.nl vind je hier.

Bij wehkamp.nl betaal je helaas nog steeds €5,95 aan verzendkosten voor alle kleding en schoenen. Op zulke kleine prijsjes als deze blijft dat een tegenvaller. Als je je bestelling afhaalt bij een bezorgpunt scheelt dat een euro en betaal je €4,95. Een pluspunt van wehkamp.nl is dan weer dat retourneren wél gratis is en dat je ook de verzendkosten terugkrijgt als je je hele bestelling retourneert.

Wat vind jij van deze schoenen? Welke vind je het mooiste?

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties