logo
16 May 2013

De vanHaren budget challenge – Mei

Gepost in fashion, mijn outfits

Daar is ie dan! De allereerste vanHaren budget challenge, waar ik gisteren over schreef. Met het ervoor bestemde budget ging ik op jacht naar een leuke, draagbare outfit.

Te beginnen bij de schoenen, die ik uit zou zoeken bij vanHaren. Ik besloot voor deze witte sandaaltjes te gaan: 1. omdat witte sandaaltjes me erg praktisch lijken in de zomer en 2. omdat ze maar €14,90 kosten! Des te meer budget hield ik daardoor over voor de rest.

Vervolgens kwam ik bij Mango deze ‘palazzo jeans’ tegen, die ik wel zag zitten. Zo’n broek is draagbaar voor verschillende figuren, weer eens wat anders dan een skinny jeans en toch lekker luchtig in de zomer als je er niet zo van houdt je benen te laten zien. Doordat de pijpen erg lang (voor mij eigenlijk iets té lang om praktisch te zijn, maar ik vind het zo mooi!) zijn, worden je benen ook nog eens optisch verlengd. Helemaal als je het t-shirt ín de broek zou dragen. Het t-shirt is bedrukt met nota bene een quote: die draag ik zelf eigenlijk nooit. Deze vond ik echter wél leuk en ook nog eens optimistisch: ‘Love what you wear’ staat erop. Een openingszin is niet meer nodig!

Ik wilde de outfit afmaken met een accessoire en twijfelde over een sjaaltje of ketting. In ieder geval moest het iets geels worden, omdat ik het leuk vond de gele randjes en zool van de sandaaltjes ergens in terug te laten komen. Het werd uiteindelijk een zonnebril: het is er tenslotte het seizoen voor! Deze ‘mirrored’ glazen -juist: in het geel- zijn nu veel gezien en ik doe er graag aan mee. Lekker kleurijk, lekker flitsend!

 photo vanharenbudgetchallengemei1.jpg
 photo vanharenbudgetchallengemei3.jpg
 photo vanharenbudgetchallengemei5.jpg
 photo vanharenbudgetchallengemei6.jpg
 photo vanharenbudgetchallengemei2.jpg
WE t-shirt, €19,95 (kun je hier vinden)
Mango broek, €29,95 (kun je hier vinden)
vanHaren sandaaltjes, €14,90 (kun je hier vinden, inmiddels in de sale!)
The Sting zonnebril, €7,95 (kun je hier vinden)


Totaal: €72,75Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties