logo
4 May 2013

Doe De Dylanlex

Gepost in fashion

Vast nooit van gehoord hè? Van de Dylanlex? Nou, ik tot voor kort ook niet hoor. Het blijkt iets heel tofs te zijn!

Het is een term bedacht door twee zussen, met een blog genaamd ME AND LEX, die van allerlei metalen kettingen één grote maken. En anderen inspireren hetzelfde te doen! Van (vooral) zilveren kringloop- en vintagevondsten maken ze prachtige statement kettingen als deze, die ik laatst deelde.

 photo meandlexdylanlexnecklaces.jpgSlim idee! Deze zelfgemaakte kettingen noemen de dames Dylanlex’en en gelukkig voor ons (waar moeten we beginnen?) maakte blogger Geneva een tutorial van hoe je zo’n Dylanlex maakt.

 photo apairandasparediydylanlexnecklace.jpgDe hele tutorial kun je hier bekijken.

Zou jij er één maken?


Bronnen foto’s:

ME AND LEX / a pair & a spare 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties