logo
9 May 2013

Een kijkje achter de schermen bij Sans (Online)!

Gepost in fashion, overig
Dit is een advertorial. 

Een tijdje geleden was ik op bezoek bij de winkel Sans in Rijssen. Mensen die uit de buurt van Rijssen komen, zullen de winkel waarschijnlijk kennen: deze is heel bekend in de omgeving. Aangezien ik zelf niet uit de buurt van Rijssen kom (al is het niet erg ver voor mij), was ik niet bekend met de winkel en kende ik alleen de bijbehorende webshop: Sans Online. Ik was dan ook verrast toen ik voor mijn afspraak bij een héle grote winkel in een niet zo héle grote plaats terecht kwam. Geen wonder dat iedereen Sans kent!

Oh, heb je eigenlijk geen idee waar ‘die buurt’ ligt (zoals ik, in eerste instantie)? Kijk dan even op Google Maps

 photo EenkijkjeachterdeschermenbijSans4.jpg
 photo EenkijkjeachterdeschermenbijSans2.jpg
Een heel klein stukje van de winkel.Sans is 26 jaar geleden opgericht door meneer Sans: de naam van de winkel is dus een achternaam. Sinds 2008 is er de webshop Sans Online. Beiden verkopen hetzelfde assortiment, met merken als Vero Moda, Only en Esprit. Niet alleen voor dames: de collectie voor heren is bijna net zo groot.

 photo EenkijkjeachterdeschermenbijSans3.jpg
Het aantal bestellingen op een rustige dag (de oranje kar zit ook nog half vol en de alle bestellingen uit omgeving Rijssen zitten hier niet bij – die worden door de plaatselijke koerier bezorgd).Zoals altijd bij een bedrijf eigenlijk, vond ik het ook nu erg interessant om een kijkje achter de schermen te krijgen. Is een bedrijf zo groot als  ik had verwacht? Werken ze op de manier zoals ik had verwacht? Is het magazijn zo groot als ik in mijn hoofd heb? Dat soort vragen zijn leuk om beantwoord te krijgen.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik aan de andere kant vaak weinig verwachtingen heb wanneer ik naar een bedrijf toe ga en maar gewoon op me af laat komen wat ik te zien krijg. In dit geval was dat dus een grote winkel, met een kantoor en magazijn erboven. Het bedrijf was duidelijk veel gegroeid de laatste jaren, waardoor er (voor mijn gevoel althans) veel nieuwe stukken magazijn en kantoor waren geprobeerd te betrekken bij wat er al had bestaan. Er was niet één groot magazijn bijvoorbeeld, maar verschillende stukken opslag. “Of het bedrijf dan niet beter gewoon naar een apart kantoor kon verhuizen, buiten het Centrum?”, vroeg ik. Nee, dit bleek niet echt in de planning te zitten. De webshop en winkel zijn zó met elkaar verbonden en de medewerkers zijn één groot team: dat opsplitsen was niet iets waar ze enthousiast van werden.

 photo EenkijkjeachterdeschermenbijSans1.jpg
Iemand nog een spijkerbroek nodig?Ik vond het erg leuk om eens niet in een grote stad naar een bedrijf te gaan, maar in een dorp. Sans komt in Rijssen helemaal tot zijn recht en is er echt een centraal punt. Mocht je dus eens in het Oosten zijn (of wonen, maar nog nooit in Rijssen zijn geweest): ik zou zeker eens gaan kijken bij deze winkel. Een bezoekje eraan geeft absoluut meer beleving aan de webshop Sans Online!

P.S. Mocht je nog op zoek zijn naar jurken voor deze zomer, voor bijvoorbeeld je vakantie? Ik zou eens bij – je raadt het al- Sans Online kijken: ze hebben een grote en veelzijdige collecties met zowel nettere, luchtigere, langere als kortere jurkjes. Deze van Only vind ik een echte budgettopper.


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties