logo
7 May 2013

Een Primark in hartje Amsterdam!

Gepost in fashion

Over Primark gesproken: ik las zojuist het nieuws dat Primark zich aan de Damrak zal vestigen. In hartje Amsterdam dus! Dit maakt voor velen een bezoekje toch wat centraler en wellicht ook makkelijker dan om naar het Alexandrium in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam of Almere af te reizen.

 photo openingprimarkalmere1.jpgIk weet het: velen van jullie zitten meer te wachten op de Primark in Nijmegen en Eindhoven. Na al die filialen in de Randstad is een Primark elders in het land meer dan welkom, dat geldt ook voor mij. Maar toch: het is fijn dat een bezoekje Primark heel makkelijk te combineren zal zijn met een dagje Amsterdam in de toekomst, toch?

Net zoals voor andere Primark-filiaal-aankondigingen geldt dat we nog wel even geduld moeten hebben: zoals je hier kunt lezen zal het minimaal 2015 worden voordat het zover is.


Bron.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties