logo
9 May 2013

Een tulband voor in de zomer

Gepost in fashion

Ik zie ze bijna altijd ‘knitted’ eigenlijk: tulbanden. Ik weet het, een tulband klinkt erg als iets voor ‘rijke stinkerds uit het Oosten’, maar ze kunnen wel degelijk erg leuk zijn. Ook bij dames, ook bij wie niet uit het Oosten komt en óók bij wie niet rijk is.

Een tulband vind ik een te gek model muts; ik droeg er zo één hier. Op een dag dat het echt ijs- en ijskoud was. Gelukkig blijkt de tulband er ook voor ander weer, van ander materiaal, te vinden te zijn. Zoals onderstaande, met ‘satin look fabric’.

 photo asosroseturban.jpg
ASOS – €15,76Ik weet het: deze tulband is niet per se zomers, maar hij is in ieder geval ook niet per se winters. Hiermee kun je goed voor de dag komen op bijvoorbeeld een zomers festival en daar vind ik deze, om er maar één te noemen, toch minder geschikt voor.

En ohja: ik zou hem zelf omdraaien geloof ik. De roos vind ik wat tuttig en de achterkant des te leuker.

Wat vind jij van de tulband? Iets wat jij zou dragen? In winter én zomer?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties