logo
28 May 2013

Een weekje ertussenuit

Gepost in overig

Afgelopen winter deed ik het voor het eerst. Nu, een half jaar later, is het er weer tijd voor: ik ga er een weekje tussenuit. Nee, niet óp vakantie. Wel even uitrusten, nieuwe ruimte in mijn hoofd maken voor inspiratie, met mijn dieren knuffelen, weer eens een boek lezen en hopelijk van het Nederlandse zonnetje genieten.

 photo theorganisedhousewifetakeabreak.jpgDat betekent dat er vanaf vandaag (dit is de derde en laatste post van vandaag) t/m zondag 16 juni één of twee posts per dag online komen. Inderdaad: dat zijn bijna drie weken in plaats van 10 dagen. Dat ik minder plaats wil niet zeggen dat ik vrij ben: hierdoor heb ik de gelegenheid vooruit te werken. Door een langere periode minder te plaatsen voorkom ik dat ik een kortere periode niets hoef te plaatsen. Snap je?

In de week dat ik niet werk (10 t/m 16 juni) zal ik ook minder op social media te vinden zijn en geen reacties/mailtjes beantwoorden. Houd daar rekening mee!

Wellicht dat ik tegen het einde van de zomer nog eens hetzelfde doe. Er zijn dan veel lezeressen op vakantie en één week in een half jaar is niet zoveel (zo niet te weinig), zoals je zult begrijpen. Uit ervaring weet ik dat “afkicken” van werken al een week duurt; iets wat je waarschijnlijk wel zult herkennen.

Ik heb er heel veel zin in om even niets te hoeven, maar óók heel veel zin in om vervolgens weer alle tijd in de site te steken. Het is dubbel om (tijdelijk) ‘dag’ zeggen tegen iets wat als mijn kindje voelt, maar ook gezond, denk ik.

Ik hoop weer op jullie begrip!


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties