logo
8 May 2013

Flowerpower

Gepost in fashion

Ik denk dat ik in mijn leven geen enkele print zoveel gedragen heb als de bloemenprint. Hoewel ik geen enorme bloemenfan ben, ben ik wel gek op de prints: ze zijn vaak kleurrijk en bont en dat spreekt mij natuurlijk aan.

Juist omdat bloemenprints vaak druk zijn, vind ik het leuk om te laten zien dat dat niet per se hoeft. In het geval van dit jurkje van She Inside bijvoorbeeld, dat hier gedragen wordt door blogger Vicky.

 photo thegoldenbunflowerpowersheinsidelimedress.jpg
 photo thegoldenbunflowerpowersheinsidelimedress2.jpgHet jurkje in deze versie, met mouw, is uitverkocht, maar de versie zonder mouwen is nog wel te koop.

Morgen ga ik je laten zien hoe ík dit jurkje combineer! Jullie mogen alvast fantaseren…


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties