logo
5 May 2013

Forever 21 Midseason Sale – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Al op best wat plekken is de midseason sale sinds een tijdje bezig. Het is de sale die maakt dat wij zo’n beetje het hele jaar door sale hebben: hij begon waar de wintersale ongeveer ophield en zal stoppen waar de zomersale zo ongeveer begint. Mij hoor je niet klagen hoor.

Zo ook op Forever 21: in de midseason sale gaat er van alles tot -50% af (maar ik zie er bij sommigen tot echt nog meer zijn afgegaan…). Aangezien ze bij Forever 21 veel en ook veel leuke dingen hebben was het nog best lastig er daar zes leukste uit te kiezen. Natuurlijk is het weer gelukt.

 photo Forever21MidseasonSaleMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Acid wash denim shirt, €15,99 / Quilted heart pattern bomber, €13,99 / Pearlized faux leather jacket, €23,99 / Floral sketch capris, €11,99 / Peplum waist jacket, €16,99 / Ruffle one shoulder top, €6,99Ik ben een beetje verliefd geworden op de bomber met ‘heart pattern’ (hoe cool?!) en daarnaast ook op het a-symmetrische topje. Hoe mooi zal die staan tijdens een zomerfeestje in de tuin?! Of gewoon níet tijdens een zomerfeestje in de tuin: ik denk dat ie sowieso wel mooi staat.

Verder vind ik de lichtgroene items mooi om de kleur: lichtgroen zal prachtig staan bij een iets gebruind huidje. De denim blouse vond ik lekker stoer en de gebloemde broek heerlijk fleurig.

Nogmaals: er is nog veel meer leuks te vinden. Bekijk alle Forever 21 Midseason Sale hier.

Bestellingen naar Nederland worden bij Forever 21 tussen 2 en 5 werkdagen bezorgd. Lekker snel dus! Je betaalt hier dan ook €6,- aan verzendkosten voor. Betalen kan met Paypal, Creditcard en een lezeres schreef laatst dat ze er ook met iDeal kon betalen, maar dit staat niet op de site vermeldt (en weet ik daardoor niet zeker).

Wat vind jij van deze zes items? Kijk je wel eens op de webshop van Forever 21?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties