logo
8 May 2013

Heb jij last van een virusmelding als je de site bezoekt?

Gepost in overig

Heel vervelend: de afgelopen dagen kreeg ik meer en meer meldingen van dames die mijn site niet (meer) op kunnen omdat een virus ze tegen lijkt te houden. Als jij er daar één van bent, dan weet je vast waar ik het over heb.

Het lijkt te gaan om een neppe melding van het antivirus programma System care antivirus. We hebben het dus over een virus dat zich voordoet als antivirusscanner. Het lijkt erop dat alleen mensen er last van hebben die Norton en/of System care als antivirusprogramma gebruiken.

Als dat klopt: zou je me dat willen laten weten en daarbij deze vragen willen beantwoorden (en mij een evt. uitslag laten weten), die bedoeld is voor mensen die Norton of System care gebruiken? Ik vind het vervelend dit van je te vragen maar hopelijk komen we zo beiden verder.

Als dat niet klopt: zou je me dat willen laten weten en of daarbij of je een ander of geen anti virus programma gebruikt, terwijl je toch last hebt van het virus?

Indien je geen last hebt van het virus, zou ik het fijn vinden als je dat ook zou kunnen laten weten. Met alle informatie kan ik wat!

 photo internethighfivekristensimmonsbooks.jpgVoor wie tot nu toe schade heeft geleden door het virus: sorry daarvoor! Ik voel me verantwoordelijk, maar weet eerlijk gezegd niet hoe ik had kunnen voorkomen/wat ik nu het beste kan doen, naast jullie deze vragen te stellen. Mochten jullie dus nog verdere tips hebben, dan zijn deze van harte welkom. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat jullie de site, voor zover mogelijk, gewoon blijven bezoeken.

Dankjewel!


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties