logo
22 May 2013

Let’s reveal…

Gepost in beauty, overig

…de leeftijd van Chantal. Dat had ik toch een soort van aan jullie beloofd en bovendien heb ik haar toestemming.

 photo cocorosa2.jpgDames, houd je vast. Chantal is 34 (volgende maand 35). En prachtig, isn’t she? Als iemand zich dat te weinig bewust is, dan is het Chantal. Dus ik dacht dat ze wel een ego boost kon gebruiken.

Daarbij wil ze heel graag jonger lijken (is dat gelukt of niet?!). Wat mij betreft is dat nergens voor nodig, maar aangezien ze dat nou eenmaal graag wil vroeg ik jullie om te raden hoe oud ze is.

Ik wist namelijk dat jullie, net als ik overigens, toch niet zouden vinden dat ze haar echte leeftijd lijkt en dat mijn vraag aan jullie dus ongetwijfeld tot die ego boost zou leiden.

Er was niemand die haar ouder schatte dan 30. Er waren zelfs mensen die haar 15 schatten, wat ik stiekem een beetje hilarisch vond (niet dat ik je uitlach, maar ik bedoel: dat je 34 kunt zijn en 15 kunt lijken!). Nu hebben jullie haar (neem ik aan) nooit in het echt gezien. Wanneer dat gebeurt zie je heus wel dat ze geen 15 is, maar lijkt ze alsnog jonger.

 photo cocorosa1.jpgIk mocht van Chantal alleen haar leeftijd vertellen als ik er ook een soort ‘boodschap’ achteraan zou plakken, dus dat doe ik bij deze. Wat ik denk dat haar haar jonge uitstraling bezorgt? Ik denk met name haar figuur, haar kledingstijl, maar vooral – echt vooral- haar geest.

Als ik met Chantal ben merk ik echt niet dat ze 15 jaar ouder is dan ik (zoals ze altijd grapt: “Ik had je moeder kunnen zijn…”). Voor de gein laten we mensen op straat wel eens raden naar hoe oud dat we zijn (aangezien we nogal eens worden aangesproken, aangezien we nogal wat bekijks trekken) en dan ziet ook echt niemand dat grote verschil. Dit omdat ik een vrij oude/serieuze uitstraling heb en Chantal een vrij speelse/nonchalante uitstraling. Ik ben voor mijn leeftijd jong begonnen met wat ik wilde met mijn leven en bij Chantal is dat allemaal pas op veel latere leeftijd in gang gezet. Daardoor liggen we mentaal helemaal niet ver uit elkaar en dat stralen we ook uit, denk ik.

Dus dames: niet te jong beginnen met stressen, peinzen en zorgen maken want naast dat het zonde van je leven is, krijg je er – of je er nou wel of niet jong uit wilt zien- maar denkrimpels van.


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties