logo
2 May 2013

Mijn favoriete outfits van cocorosa’s Chantal

Gepost in fashion

Zo nu en dan maak ik met de blogster achter blog cocorosa – Chantal, die vlak bij mij in de buurt woont- outfitfoto’s. Op die manier werd Chantal één van de weinige modebloggers die ik echt beter heb leren kennen en dat is leuk want a) het klikt en b) zo’n zelfde passie schept een band en begrip.

Wat ik vooral leuk vind aan Chantal en mij is dat we aan de ene kant zo anders zijn. Er zijn legio verschillen tussen ons en onze blogs en dat maakt dat we niet in elkaars vaarwater zitten en dat we elkaar wat te vertellen hebben. Aan de andere kant: omdat er kleine dingen zijn waarin we wél erg op elkaar lijken, zijn we niet té verschillend. Zo houdt Chantal, net als ik, ontzettend van dieren en smelt ik altijd een beetje als ze praat over de muizen die ze vroeger had. Ze behandelde die beestjes echt als mensen (in a good way)!

Zoals je misschien al merkt gaat deze post eigenlijk niet zozeer over mijn favoriete outfits van Chantal, als wel dat ik met jullie wil delen dat ik het leuk vind haar te hebben leren kennen. Maar omdat ik de titel toch een beetje in zijn waarde moet laten… mijn favoriete outfits van Chantal:

 photo mijnfavorieteoutfitsvancocorosaschantal1.jpg
 photo mijnfavorieteoutfitsvancocorosaschantal1-1.png
 photo mijnfavorieteoutfitsvancocorosaschantal2.jpg
 photo mijnfavorieteoutfitsvancocorosaschantal2-1.png
 photo mijnfavorieteoutfitsvancocorosaschantal3.jpg
 photo mijnfavorieteoutfitsvancocorosaschantal3-1.png
 photo mijnfavorieteoutfitsvancocorosaschantal4.jpg
 photo mijnfavorieteoutfitsvancocorosaschantal4-1.pngVoordat ik deze post afsluit wil ik jullie één ding vragen. Willen jullie een reactie achterlaten waarin je eerlijk zegt hoe oud je denkt dat Chantal is? Waarom leg ik later nog wel eens uit…


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties