logo
27 May 2013

Mooi weer, mooie aanbieding

Gepost in fashion

Hopelijk heb je vandaag even de tijd gehad om van het zonnetje te genieten. Wat waren we daar hard aan toe! Toch?

Vandaag is het niet alleen mooi weer, maar heeft Nelly ook (weer) een mooie aanbieding. Zoals je wellicht weet is Nelly daar een kei in – een selectie kleding of schoenen tijdelijk voor een spotprijsje aanbieden- en vandaag is het weer zover.

Deze schoenen kosten allemaal nog maar €9,95 of €19,95 (let op: tot woensdag 29 mei, 13:00 uur!). Dat betekent voor de meeste schoenen een korting van rond de 80%! Daar komen géén verzendkosten meer bovenop.

 photo nellyshoesexclusivejadegestippeldaanbieding.jpg
€19,95


 photo nellyshoessaygoholografischaanbieding.jpg
€19,95


 photo nellyshoeslaceyshoekantsandaalaanbieding.jpg
€19,95


 photo nellyshoeslorimetalenhakaanbieding.jpg
€9,95


 photo nellyshoesanniesatweekleurigehakaanbieding.jpg
€9,95Hierboven vind je een selectie van schoenen die ik aanraad (maar eigenlijk vind ik dat ze er allemaal mogen zijn).

De gestippelde schoenen zijn door het zwart/wit makkelijk te combineren, hebben een niet te hoge hak en zijn toch niet te degelijk. De holografische schoenen zijn echt eyecatchers en ongetwijfeld prachtig wanneer er een zonnetje op schijnt. De open, kanten schoenen lijken me geweldig op een zomerse bruiloft of verjaardag onder een zwierig jurkje, maar kunnen ook een fijne tegenhanger van een jeans zijn. En de zwarte pumps met tweekleurige hak én de zwarte pumps met metalen hak zijn een fijne basic zwarte pump met een special touch.

Dat is althans mijn beeld erbij. Welke schoenen uit de aanbieding vind jíj het mooiste? En hoe/wanneer zou je ze dragen?

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Oeeee ik vind ze allemaal mooi! Hebben ze ook verkoopadressen? En geld daar de korting ook want ik wil ze graag passen voordat ik iets koop!

  • nope, alleen online (dat is een verkoopadres ;))! maar je kunt natuurlijk altijd retourneren 🙂

 • love die laatste 3 😀

 • Vera

  Super dat je dit deelt, ik ben nog op zoek naar schoenen voor bij mijn gala jurk. Ik vind de zwarte met de metalen hak heel leuk!

 • De eerste twee vind ik niet zo mooi maar waaauw die laatste drie! Awesome en ZO cheap. Qua prijs-kwaliteitverhouding vind ik de zwarte pump met de 'spiegeltjes' hak het mooist!

  • haha, hoe weet je de kwaliteit nou? (ik wil verder niet bij dehand doen hoor). bedoel je niet meer prijs-uiterlijk verhouding? 🙂

 • Oh superleuk! Bedankt! Ik heb nu een paar schoenen besteld die ik al heel graag wilde. Ze waren 52 euro en nu 9,95! Top!

  • dat is nog eens een mooie prijs hè? 😉 welke zijn het? veel plezier ervan!