logo
24 May 2013

Nagelgerei

Gepost in beauty

De foto’s doen misschien vermoeden dat ik chirurgische ambities heb, maar nee, nee…

…nu mijn kunstnagels eraf zijn wil ik er álles aan doen om mijn eigen nagels en nagelriemen heel te houden. Ik weet dat dat 100% te maken heeft met wilskracht, maar wat hulpmiddeltjes kunnen nooit kwaad, toch?

Vandaar dat ik twee tooltjes heb aangeschaft die ik heb afgekeken van mijn nagelstyliste Marieke.

 photo nagelgerei1.jpg
 photo nagelgerei2.jpgOm precies te zijn zijn die tooltjes een metalen bokkenpoot (ik had er al één van plastic, maar die werkt voor geen meter in vergelijking met deze) en een ‘velletjestrekker’ (waar ik al een beetje overenthousiast mee ben geweest, oeps!).

Voor wie het wil weten: ik heb ze beiden hier aangeschaft, bij Always Beautiful Nails.

Nog meer van-mijn-vingers-afblijf-tips, naast tooltjes en wilskracht (en nee: geen vies smakende smeersels!)?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties