logo
16 May 2013

Neusstatement

Gepost in fashion

Wil je nog opvallen, dan moet je tegenwoordig wel écht iets ‘anders dan anders’ verzinnen. Ik weet niet of dat eerste het doel was van actrice Sonam Kapoor (waar ik overigens nog nooit van had gehoord), toen ze over de rode loper van de première van The Great Gatsby/Cannes Film Festival liep, maar iets ‘anders dan anders’ is hoe dan ook gelukt.

 photo sonamkapoorthegreatgatsbypremierecannesfilmfestival.jpgWant anders is ie (dan bijvoorbeeld een statement ketting): deze opvallende, grote neusring. Persoonlijk vind ik het niet heel lelijk en ook niet heel mooi: ik vind het vooral apart. Aan de ene kant vind ik de ring erg grof voor haar fijne gezicht, aan de andere kant maakt het haar een stuk meer edgy en een stuk minder doorsnee.

Hier bekijk je de hele outfit van Sonam.

Wat vind jij van dit accessoire voor een filmpremière? Lef hebben op een positieve manier? Of kun je haar statementaccessoire niet waarderen?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties