logo
15 May 2013

Outfit – Customized jurk

Gepost in mijn outfits

Kon ik nú maar aan het water zitten, met een zonnetje en zuchtje wind. Naast het feit dat dat gewoon relaxed weer is, vormen die drie ook de ideale combinatie voor outfit foto’s, waardoor mij verder niets anders rest dan een beetje lief lachen. Ik hoop dat, ook al sluiten ze niet zo aan bij het huidige weer, deze foto’s toch bij jullie in de smaak vallen en je er even door weg kunt dromen naar je eigen, favoriete zonfantasie.

Ik draag hier de drie riempjes op een rij waar ik het gisteren over had, omdat ik één riempje te ielig vond bij deze vrij grove jurk. Het was van origine een denim jurk van VILA, zie ik aan de knopen, maar hij is gecustomized door FACvintage naar dit edgy, western exemplaar met fringes. Dat customizen doen ze met verschillende soorten, maten en merken jurken en blousen; ze zijn allemaal one of a kind. Echt iets voor de luie DIY’ers (zoals ik!) dus, haha.

Dat deze jurk me eigenlijk veel te groot is (ik kan er in de breedte bijna twee keer in) vind ik bij deze stijl juist erg leuk: het oogt lekker nonchalant en tegen wat meer bewegingsvrijheid (denim rekt nou eenmaal niet zo mee van zichzelf) zeg ik ook geen ‘nee’. Noodzaak is wel om iets om de taille te doen en die zo te benadrukken, om het “hobbezakgevoel” tegen te gaan. Dat klusje heb ik met de bijpassende Western riempjes geklaard.

Ik ben nog nooit naar ééntje geweest, dus ik vraag het maar aan jullie: is deze outfit ook niet ontzettend festivalachtig? I’d think so!

Wat vind je van de customized jurk?

 photo Outfit-Customizedjurk3.jpg
 photo Outfit-Customizedjurk4.jpg
 photo Outfit-Customizedjurk7.jpg
 photo Outfit-Customizedjurk2.jpg
 photo Outfit-Customizedjurk5.jpg
 photo Outfit-Customizedjurk1.jpg
 photo Outfit-Customizedjurk6.jpg
FACvintage jurk (kun je hier vinden)
vanHaren enkellaarsjes
Clockhouse by C&A zonnebril
New Look riempjes (kun je hier vinden)
H&M Trend ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties