logo
6 May 2013

Outfit – Dé skort

Gepost in mijn outfits

Ik durf hem eigenlijk niet (meer) aan, bang dat ik als het meest onoriginele wezen ter wereld weg word gezet, maar ik doe het toch maar. In de kast laten liggen is ook zo zonde en ik vind hem tenslotte leuk. Bovendien boden de woorden: ‘Jij combineert hem toch weer heel anders, in je eigen stijl’ me enige hoop: hoop om met het meest onoriginele kledingstuk van het seizoen toch nog enigszins origineel te kunnen zijn.

Voor het geval je geen aansluiting vond bij de vorige alinea: google eens op white Zara skort en je begrijpt wat ik bedoel. It’s everywhere!

En voor het geval je al was afgehaakt bij het woord ‘skort’: deze staat voor een samentrekking van ‘skirt’ en ‘shorts’ (klinkt toch heel wat beter dan het Nederlandse ‘broekrok’, niet?). Het is namelijk geen rokje, maar een broekje, wat je ziet. Er zitten aan de voorkant alleen twee ‘flappen’ overheen, waardoor het een rokje lijkt. Pluspunten wat mij betreft, want een broekje beweegt toch altijd wat makkelijker dan een rokje vind ik. Ik combineerde mijn witte uitspattingen – de skort en de pet- met voornamelijk bruintinten. Weer eens wat anders dan zwart/wit, toch? In de Bullboxer laarzen zit gelukkig, net als in de trui, wel wat wit verwerkt. Zo blijft het totaalplaatje één geheel.

Wat vind jij van de skort en mijn combinatie ermee?

P.S. Ook geïnteresseerd in zo’n soort rokje? Bekijk dan deze en deze post.

 photo Outfit-Deacuteskort2.jpg
 photo Outfit-Deacuteskort4-1.jpg
 photo Outfit-Deacuteskort6.jpg
 photo Outfit-Deacuteskort3.jpg
 photo Outfit-Deacuteskort.jpg
 photo Outfit-Deacuteskort7.jpg
 photo Outfit-Deacuteskort5.jpg
Only trui (kun je hier vinden in het geel)
ZARA skort (kun je hier vinden)
onbekende maillot
She Inside jas (kun je hier vinden)
Bullboxer laarzen


Foto’s door Arjan van Rooijen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties