logo
19 May 2013

Outfit – Een onverwachte panty

Gepost in mijn outfits

Hij komt een beetje out of the blue, deze panty. Letterlijk. Het was lekker voorspelbaar geweest om voor een effen donkerblauwe of zwarte panty te gaan in combinatie met de rest, maar nee: dat werd me veel te basic. Ik vond het wel weer eens tijd om één van mijn meest opvallende panty’s uit de kast te trekken.

Toch is het niet zo dat, als je het mij vraagt, deze panty een complete mismatch vormt met de rest. De bedoeling was dat de ondergrond van de panty, het donkerblauw, zou matchen met het t-shirt. De match valt niet echt op, maar maakt wel dat de panty niet compleet uit de toon valt, vind ik.

Omdat de panty zo opvalt heb ik verder voor rustige tinten gekozen: poederroze in mijn ketting en Vero Moda shorts, donkerblauw in het t-shirt en zwart in de jas en enkellaarsjes. Ik vind het een leuk, speels en origineel geheel geworden. Oké, misschien moet ik ‘gek’ aan dat rijtje toevoegen.

Wat vind je van mijn pantykeuze?

 photo Outfit-Eenonverwachtepanty4.jpg
 photo Outfit-Eenonverwachtepanty2.jpg
 photo Outfit-Eenonverwachtepanty6.jpg
 photo Outfit-Eenonverwachtepanty3.jpg
 photo Outfit-Eenonverwachtepanty1.jpg
 photo Outfit-Eenonverwachtepanty5.jpg
 photo Outfit-Eenonverwachtepanty7.jpg
Pieces longsleeve
Vero Moda shorts (kun je hier vinden)
House of Holland via pantyshoppen.nl panty (kun je hier vinden)
C&A enkellaarsjes
H&M Trend ketting
She Inside jas (kun je hier vinden)


Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties