logo
16 May 2013

Outfit foto’s – 5x 3x dezelfde achtergrond

Gepost in mijn outfits

Ik krijg nog wel eens de opmerking dat ik altijd verschillende achtergronden (lijk te) heb(ben) voor mijn outfit foto’s en hoe ik dat doe: of ik ernaar op zoek ga, of ik er altijd op let in mijn omgeving, etc. Het leek me daarom wel leuk eens een keer wat meer aandacht aan die achtergronden te besteden.

Om te beginnen heb ik niet áltijd een andere achtergrond. Ik probeer regelmatig af te wisselen ja, maar altijd een andere achtergrond gebruiken is geen doen en ook niet nodig, vind ik. Sterker nog: ik vind het ook wel iets hebben als een blogger altijd dezelfde achtergrond gebruikt voor outfit foto’s, zodat die setting een soort van haar handelsmerk wordt.

Voor één seting heb ik zelf een beetje te veel verschillende kanten denk ik. Als ik drie keer achter elkaar een bos als omgeving heb gehad, raak ik verveeld en wil ik weer een muur of iets industrieels: iets nieuws. Er is geen één achtergrond die zo goed bij me past dat ik ‘m altijd wil gebruiken.

Voor zover de mogelijkheden iets nieuws toelaten natuurlijk, want je moet niet vergeten dat ik – en een “fotograaf” met mij- niet de hele dag de tijd heb om de perfecte achtergrond bij mijn outfit te zoeken. Ik wil er ook niet een té big deal van maken, die achtergrond: ik zet mijn outfit op de foto en werk niet aan een fotoshoot. Het is leuk als mijn outfit met de setting matcht en ik vind die setting dan ook niet onbelangrijk, maar het moet allemaal wel enigszins praktisch blijven.

In mijn omgeving heb ik zo’n 10 (misschien zijn het er wel 20, 30, 40 of 50, nu ik erover nadenk…) plekjes die ik probeer af te wisselen. Ik ontdek nog steeds nieuwe, maar vind het ook fijn om terug te vallen op achtergronden die ik ken en waarvan ik weet hoe ze uitpakken. Ik heb het geluk dat ik dichtbij een school, park, verschillende bossen en relatief ook dichtbij het centrum van de stad woon: beter kan bijna niet, op dit gebied.

Niet alle oufit foto’s maak ik in mijn omgeving trouwens: als ik weg ga vind ik het ook leuk onderweg of daar foto’s te maken, zodat de achtergrond in ieder geval anders dan anders is.

Voor de gein zet ik in deze post 5x 3x foto’s met dezelfde achtergrond op een rij. Ik ben benieuwd of jullie het leuk vinden dit te zien!

1

 photo Outfit-Limoengroen2.jpg
 photo Outfit-AgravelaIsabel2.jpg
 photo Outfit-Casualzomers1.jpg

2

 photo Outfit-Depolitiepet1.jpg
 photo Outfit-Schaakprint3.jpg
 photo Outfit-Ilovevintage2.jpg

3

 photo Outfit-Kekpaarskleurtje3.jpg
 photo Outfit-Vogeltjes9.jpg
 photo Gateninbroekeacutenshirt1.jpg

4

 photo Outfit-Eenonsbrons3.jpg
 photo Outfit-Dierentuin2.jpg
 photo Outfit-Mijneerstelerenjasje1.jpg

5

 photo Outfit-Beetjevanalles2.jpg
 photo Outfit-Retrochic.jpg
 photo Outfit-Preppy2.jpgLet jij op de setting in mijn outfit posts? Wat voor achtergrond vind je het leukste? En vind je een post als deze voor herhaling vatbaar?


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties