because fashion is a party, and you're invited!

Outfit – Hallo taille!

Zo ongemakkelijk als ik word van korte jurkjes en lage decolleté’s, zo heb ik geen enkele moeite met het laten zien van mijn middenrif. Ik ben het type vrouw (vrouw schrijft raar, maar ik moet/mag vrouw zeggen, toch?) waarbij vet op haar billen en benen gaat zitten. Ik heb zo’n vaag vermoeden dat, als ik vijfentwintig kilo zwaarder zou zijn, je m’n ribben nog zou kunnen tellen. Nou oké, dat is misschien overdreven, maar you get the point. Zo’n strakke taille heeft, net als alles, voor- en nadelen. Het nadeel is dat het ergens anders niet zo strak is, haha. Het voordeel is dat ‘ik wil een jurkje met een ontbloot middenrif aan’ nooit tot ‘kan ik dat wel hebben?’-gedachtes leidt.

Mocht je nou hetzelfde gebouwd zijn als ik en dit jurkje wel zien zitten: hij is van Primark, dus wie weet kun je hem bemachtigen door aan de win actie mee te doen.

Ik weet het: de print op print is druk. Toch besloot ik, na wat kritisch getwijfel voor de spiegel, dat ik het geheel wél vond kunnen en wél mooi vond.

Laat me weten of jij er ook zo over denkt!

 photo Hallotaille1.jpg
 photo Hallotaille2.jpg
 photo Hallotaille5.jpg
 photo Hallotaille7.jpg
 photo Hallotaille3.jpg
 photo Hallotaille6.jpg
 photo Hallotaille4.jpg
Primark jurkje
H&M blouse
onbekende panty
ZARA slip-on’s
H&M Man hoedje
H&M Trend zonnebril


Foto’s door Bas Visserman.


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

38 thoughts on “Outfit – Hallo taille!

 1. Mwah, dit is 'm niet helemaal voor mij. Het komt vooral door dat jurkje met die print op print, ik hou daar gewoon niet van. Ik had het anders gecombineerd door een kleur uit het vestje te nemen en daar een effen jurkje onder te dragen.
  Verder vind ik het namelijk wel gave kledingsstukken!
  En voor mij geldt ook dat ik het niet zo met blote lichaamsdelen heb, dus ik zou denk ik ook niet zo snel een ontbloot middenrif aantrekken.

 2. O, trouwens! Volgens mij is er iets mis gegaan met dit artikel, wanneer je op de homepage van je site komt zie je dit artikel al in het geheel!

 3. Wat heb je dit ontzettend leuk geschreven zeg! (Maar ja, ik ben ook eigenlijk niet anders van je gewend.) Ik vind het een hele leuke outfit, en die tweede foto is echt superleuk!

 4. Superleuk jurkje! Zelf zou ik hem niet combineren met dat jasjes -maar dat ligt aan mijn 'printmixskills' :D

 5. Het staat je ontzettend leuk! En het is net zoiets als dat shortje zonder zakken. Ik vind het wel mooi en deze print op print vind ik wel mooi. Misschien omdat er toch een contrast is tussen zwart en wit. Mocht ik het geld winnen dan ga ik zeker voor jouw vogeljack en dit jurkje!

 6. Ja, dit vind ik toch zeker wel weer een geslaagde outfit! Ik twijfelde even over de verschillende printjes, maar ik vind het toch gewoon mooi! Juist omdat je een effen jasje of een effen jurkje verwacht, maakt deze combinatie het wel gedurfd.

 7. Ik vind het print op print misschien ook iets te, maar wat maakt dat uit? Jij kan het zeker hebben :) En wat zijn de foto's in dit artikel mooi en leuk zeg! Je staat echt super mooi op de vierde foto :)

 8. Supertoevallig, ik kocht het jurkje gisteren ook! Staat je echt heel mooi, en ik vind dat je het fijn gecombineerd hebt! :-)

 9. Vind het echt super leuk! En het blousje heb ik ook zien hangen ooit, heel lang zitten twijfelen maar niet bedacht om hem ook los te dragen, nu is hij nóg leuker!

 10. Leukleuk! En die schoenen zien er zo heel anders uit, leuker dan hoe ik ze eerder zag. Tien punten voor jou!

 11. Haha: "ik wil een jurkje met ontbloot middenrif aan" Eerlijk gezegd heb ik zoiets nog nooooit gedacht.. Moest er hard om lachen! En ja, handy om je zonnebril aan te hangen :-D Ik zou niet willen zeggen dat ik dit nooit zou dragen omdat ik af en toe wel in ben om iets 'geks' te proberen. Soms staat een op het eerste gezicht 'raar' of 'lelijk' kledingstuk juist fantastisch !

 12. Ik vind die print op print goed kunnen, vooral omdat de print van het jurkje nog best rustig is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>