logo
24 May 2013

Outfit – Kitten heels

Gepost in mijn outfits

Ik schreef toch laatst dat ik van elk soort schoen houd? Nou, dat was vroeger wel anders! Een kitten heel kwam er in huize Suz écht niet in. Ik ging, bij wijze van, nog liever op Crocs de deur uit. Tuttig, truttig, nog meer tuttig en nog meer truttig vond ik ze. Nu vind ik ze schattig. En leuk. Kom op: een hak die ze naar een jonge poes vernoemen, wat zou ik daar anders over moeten zeggen?

Rood was de kleur die mijn moeder me het liefste aantrok als kind. Sterker nog: ze trok me amper een andere kleur aan. Rood, rood, rood, want “het stond me zo mooi”. Toegegeven: ik vind ook dat rood me mooi staat. Al ben ik niet zo’n fan van mijn rode haar op dit moment, dat niets meer weg heeft van de kleur die het oorspronkelijk was. Het is dat ik zo van geverfd haar houd, maar anders zou ik zeggen: kinders, begint gij nooit aan haren verven.

Om deze outfit niet te glamorous te maken, maar enigszins casual te houden (rood en goud vormen samen namelijk dé glamorous combinatie) draag ik mijn haar stijl en een baggy chino.

Wat vind jij van deze outfit? En van de kitten heel?

 photo Outfit-Kittenheels1.jpg
 photo Outfit-Kittenheels4.jpg
 photo Outfit-Kittenheels7.jpg
 photo OutfitKittenheels1.jpg
 photo Outfit-Kittenheels2.jpg
 photo OutfitKittenheels2.jpg
 photo Outfit-Kittenheels6.jpg
New Yorker longsleeve
H&M chino
ZARA schoenen
Primark jasje
Mi Moneda ketting (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties