logo
27 May 2013

Outfit – Mosterd

Gepost in mijn outfits

Yay, mijn haar heeft weer de kleur die ze had en “hoort” te hebben (na 100 keer wassen komt het rode mengelmoesje wat ik hiervoor had naar boven, dat is wat je de laatste tijd zag)! Hoewel ik zelfs nog veel complimenten kreeg over de doffe, uitgegroeide, teruggelopen donkerrode kleur op die laatste foto’s, was ik er zelf totaal niet blij mee.

Mijn mosterdkleurige Dr. Martens (die je nog kunt kennen van deze post) bleken toch wat lastiger te combineren dan ik dacht. Het is zo’n aparte kleur: het is geen bruin, geen geel, geen groen… ik moest er even aan wennen en besloot toen dat ik de kleur het beste met contrasterende kleuren kan combineren als roze, rood en paars. Vandaar ook dat ik mijn lila Nicki Minaj lipstick weer van stal haalde (ik was ‘m vergeten bij te werken, dus hij niet zo fel op de foto’s).

Ik vind dit een leuke outfit, waar ik me ook erg lekker in voelde (wat minder in de schoenen, want nieuwe Dr. Martens zijn een hel om in te lopen, daar heeft Ivania gelijk in). Hij is lekker casual, kleurrijk, comfortabel en tenslotte een tikje glamorous door de opvallende armband.

Wat vind je van deze outfit? Hoe vind je dat ik het vogelprintjasje dit keer gecombineerd heb?

 photo Outfit-Mosterd2.jpg
 photo Outfit-Mosterd6.jpg
 photo Outfit-Mosterd3.jpg
 photo Outfit-Mosterd1-1.jpg
 photo Outfit-Mosterd4-1.jpg
 photo Outfit-Mosterd5-1.jpg
 photo Outfit-Mosterd7-1.jpg
Only denim blouse
Primark bomberjack
H&M rokje (kun je hier vinden)
Dr. Martens schoenen
Versace for H&M armband
MAC lipstick in ‘Viva Glam Nicki 2’ (kun je hier vinden)
Chanel nagellak in ‘June’


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties