logo
21 May 2013

Outfit – Panter hier en daar

Gepost in mijn outfits

Oranje, roze en panterprint: klinkt nogal fout hè? Ik vind het ook niet de ideale combinatie, maar wel leuk voor een keer. Ik vind het hier in ieder geval grappig dat dat panter steeds weer, hier en daar, om de hoek komt zetten. In de bril, in de shorts en “aan het einde” in de enkellaarsjes.

Ik vind dit een ideale outfit voor dit weer: geen natte voeten in sandaaltjes, maar ook geen trui die je de hele winter al hebt aan gehad. Een mooi compromis tussen het weer en het seizoen, dacht ik zo.

Wat vind je van mijn panterdetails? Geen goede combi met het roze of lekker “kittig”?

 photo Outfit-Panterhierendaar4.jpg
 photo Outfit-Panterhierendaar3.jpg
 photo Outfit-Panterhierendaar7.jpg
 photo Outfit-Panterhierendaar1.jpg
 photo Outfit-Panterhierendaar5.jpg
 photo Outfit-Panterhierendaar.jpg
 photo Outfit-Panterhierendaar6.jpg
New Yorker trui
H&M Divided shorts
Ydeltuyt.nl zonnebril
vanHaren enkellaarsjes
New Yorker tas


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties