logo
26 May 2013

Outfit – Slecht weer, felle kleuren

Gepost in mijn outfits

Slecht weer doet niets voor je humeur, outfit (hallo modderspatten!), tint, outfitfoto’s… voor wat wel eigenlijk? Slecht weer doet niets, punt. Behalve aanhouden. Ik wil niet klagen, niet de zoveelste en niet negatief zijn, maar laat me éven. Dan heb ik het weer gefentileerd. (*#*#)*)U(%*U#(*R#*(.

Bij mij is er geen duidelijk verband tussen het weer en de kleuren die ik draag, volgens mij. Ik kan rustig zwart dragen als het mooi weer wordt, maar ook op een mooie dag in neon en felblauw verschijnen. Net zoals ik met dit shitweer lichte neontinten en stippen aantrok. En mijn tweede paar hardloopschoenen. Die ik zelfs niet uit wilde doen toen ik ging slapen. Potverdrie, wat zitten die dingen lekker. Niet dat dat van mezelf het doorslaggevende argument mag zijn om ze aan te trekken, maar dat was het stiekem wel. Ook deze vind je bij vanHaren.

En jij? Trek jij felle kleuren uit de kast met slecht weer? Of juist niet?

 photo Outfit-Slechtweerfellekleuren2.jpg
 photo Outfit-Slechtweerfellekleuren7.jpg
 photo Outfit-Slechtweerfellekleuren.jpg
 photo Outfit-Slechtweerfellekleuren3.jpg
 photo Outfit-Slechtweerfellekleuren5.jpg
 photo Outfit-Slechtweerfellekleuren4.jpg
 photo Outfit-Slechtweerfellekleuren1.jpg
vintage top
Primark blazer
Warehouse via eBay broek
Nike via vanHaren sneakers (kun je hier vinden)


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties