logo
7 May 2013

Outfit – Theepotten

Gepost in mijn outfits

Een jurkje met theepotten erop? Yes please! Als die-hard theeleut leek zo’n jurkje me (letterlijk!) op het lijf geschreven. Hij is afkomstig van één van de koninginnen van de leuke printjes: She Inside.

Zoals je ziet droeg ik het jurkje op het strand. Een plek waar ik al… nou, láng niet geweest was. Ik herinnerde me weer dat dat niet zomaar is: als het in de rest van het land lekker weer is, is het op het strand tóch nog vies koud. Die wind: die je kapsel (die dus heel leuk Chinese-theepot-achtig was, whatever that might be, maar waar op de foto dus al niets meer van over is) en mascara ruïneert… Dat zand, dat drie dagen later nog tot en met je onderbroek te vinden is… Ik krijg op het strand het gevoel dat ik constant moet vechten tegen de natuur.

Iets wat alleen maar zo is als je je er niet gewoon aan overgeeft natuurlijk. Naar de ondergaande zon kijkt, met de voorbijgaande honden (of paarden!) knuffelt, naar de hardlopers glimlacht, je tijdens een wandeling helemaal uit laat waaien en vervolgens dubbel zo lang warm gaat zitten worden in een strandtent. Ik weet het wel hoor: hoe dat moet. Ik moet het alleen nog even oefenen.

Gelukkig zijn daar de camera en het maken van outfitfoto’s: soms een welkome afleiding. Zeker als ze er in een omgeving zijn waar ik normaal nooit kom. Daar moet van geprofiteerd worden natuurlijk!

Wat vind je van mijn theepotjurkje?

 photo Outfit-Theepotten1.jpg
 photo Outfit-Theepotten6.jpg
 photo Outfit-Theepotten2.jpg
 photo Outfit-Theepotten7.jpg
 photo Outfit-Theepotten5.jpg
 photo Outfit-Theepotten4.jpg
 photo Outfit-Theepotten3.jpg
She Inside jurkje (kun je hier vinden)
DKNY vest
She Inside jas (kun je hier vinden)
H&M Trend zonnebril
Bullboxer sandalen


Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties