logo
18 May 2013

Outfit – Tropische vissen

Gepost in mijn outfits

Geduld is een schone zaak, zeggen ze toch? Dus ik wacht het maar even af tot het weer weer goed genoeg is voor een outfit als deze. Eéntje die ik – als het weer het dus toe zou laten- 365 dagen zou kunnen dragen, graag zelfs, als dat na een paar dagen niet een béétje saai werd. Losvallend, luchtig broekje, voetjes in de frisse lucht, zon op de schouders, ronde bril voor het “bohogevoel”… alleen een paar écht tropische vissen om me heen zouden er nog bij missen. Ik was al dol op tropische vissen – net als op elk ander huisdier geloof ik, met uitzondering van reptielen-, maar na de film Daglicht ben ik het helemaal. Een aanrader, als je nog niet geweest bent!

Met neon weet ik het niet zo goed… of ik het nog steeds leuk vind of niet, bedoel ik dan. Hoewel ik natuurlijk een groot fan ben van kleur, was ik niet degene die vooraan stond toen de neontrend vorig jaar weer werd uitgedeeld, zeg maar. Toch heb ik er toen uiteindelijk alsnog van genoten: van die 80s tinten. Niet op de laatste plaats door mijn neon Vans (hier en hier te zien). Ook ging ik een keer in all neon, maar zoals ik er al bij schreef: “Het is me goed bevallen, maar ik ben er nu ook gelijk weer klaar mee”. Met all neon wel dus, maar met neon details nog niet, gezien de foto’s hieronder.

Wat vind jij van neon? Vond je het leuk? Vind je het nog leuk?

 photo Outfit-Tropischevissen2.jpg
 photo Outfit-Tropischevissen4.jpg
 photo Outfit-Tropischevissen6.jpg
 photo Outfit-Tropischevissen3.jpg
 photo Outfit-Tropischevissen7.jpg
 photo Outfit-Tropischevissen5.jpg
 photo Outfit-Tropischevissen1-1.jpg
Clockhouse by C&A top
H&M Fashion Against Aids broek
New Look sandaaltjes
Clockhouse by C&A bril
H&M ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties