logo
23 May 2013

Vakantiekiekjes

Gepost in fashion, overig

Omdat ik alleen maar mensen om me heen zie en hoor die toe zijn aan zon, zee, strand, palmbomen, vakantie, ontspanning, cocktails, sandaaltjes en andere zomerse dingen, deel ik vandaag wat geweldige vakantiekiekjes van Lizzy (bij gebrek aan die van mezelf inderdaad) met jullie. Ze zijn zo prachig, ik heb er echt van genoten ze te bekijken. Jij misschien ook al, misschien nog niet, maar in het kader van ‘mooi weer verveelt nooit’ hier een kleine samenvatting van haar Ibiziaanse (is dat een woord?) vakantiefoto’s.

Alvast mijn excuses voor het jaloers maken!

 photo lizzyvdligtibiza8.jpg
 photo lizzyvdligtibiza5.jpg
 photo lizzyvdligtibiza4.jpg
 photo lizzyvdligtibiza2.jpg
 photo lizzyvdligtibiza7.jpg
 photo lizzyvdligtibiza6.jpg
 photo lizzyvdligtibiza.jpg
 photo lizzyvdligtibiza3.jpg
 photo lizzyvdligtibiza10-1.jpgHeb jij (vakantie)plannen voor deze zomer?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties