logo
21 May 2013

Weer eens wat anders dan rode zolen

Gepost in fashion

Kleine kans dat je de hoge hakken van Louboutin met de bekende rode zool niet kent (mijn vader was er zo één, maar die behoort wellicht niet helemaal tot mijn doelgroep). De schoenen van Louboutin zijn natuurlijk iconisch, maar afgelopen weekend ontdekte ik dat er véél fleurigere (en goedkopere!) schoenzolen zijn dan rode. Namelijk de zolen van Liquid Heels.

Je koopt de zolen niet als onderdeel van een schoen, maar als sticker. Zo kun je zelf bepalen welke schoen je met welke zool beplakt en dus more or less je eigen schoen samenstellen! Leuk hè? En een extra reden om de hele dag met de voetjes omhoog te zitten natuurlijk.

Liquid Heels zijn te koop bij Diewilikhebben.com voor €12,95 per stuk (hier komen geen verzendkosten bovenop). Ik zette mijn favoriete stickers op een rij.

 photo liquid_heels_groen-roze.jpg
Bloemen groen/roze – €12,95


 photo bikini_girl_stickers_liquid_heels_b.jpg
Pin-up bikini girl – €12,95


 photo liquidheelsiloveshos.jpg
I love shoes” quote – €12,95


 photo liquid_heels_neon_psychedelic.jpg
Neon psychedelic – €12,95


 photo liquid_heels_beach_purple.jpg
Neon beach purple – €12,95


 photo zoolstickers_liquid_heels_zebra.jpg
Zebra – €12,95Er zijn nog veel meer ontwerpen. Je vindt ze allemaal hier.

Je vraagt je wellicht af of die stickers precies onder alle soorten en maten hakken passen? Volgens Diewilikhebben.com passen ze onder alle hoge hakken van maat 34 t/m 43. Je krijgt een mesje bij de stickers om ze op de maat van jouw schoenen te snijden.

Ik vind dit echt een super leuk en betaalbaar nieuw (ik heb er tenminste niet eerder van gehoord) product. Het enige minpunt vind ik het ‘Liquid Heels’ logo dat in de stickers is verwerkt.

Wat vind jij van de Liquid Heels stickers?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties