logo
28 June 2013

5x fashion seen by others – Number tee’s, oversized shoppers, Bobby look-a-likes en meer

Gepost in fashion
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met kleding en/of mode te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x fashion seen by others.

Deze keer heb ik vijf shoptips voor je die ik bij anderen tegenkwam: de één lekker goedkoop, de ander wat minder (maar wel erg leuk/mooi!). Kijk mee:

Number tee’s voor een zacht prijsje (as seen by This chick’s got style)
 photo newlooknumbertee.jpg
De number tee’s die je dit seizoen ziet zijn vaak grof en oversized. Daar moet je maar net van houden natuurlijk, want heel vrouwelijk is het niet. Vandaar dat ik deze t-shirtjes van New Look met je deel: zij zijn een stuk subtieler en niet té baseball, maar wel lekker sporty. Je vindt ze hier: zwartroodwit.


Cuff sandalen in vier leuke kleuren (as seen by Stripes & Sequins)
 photo stevemaddencuffsandal.jpg
Helaas zijn ze in Amerika een stuk goedkoper ($60 vs. €89,99) dan in Nederland, maar leuk zijn ze hoe dan ook: deze ‘teenslippers but better’ van Steve Madden. Vanuit Nederland kun je ze hier kopen bij stevemadden.nl. Door de cuff lijken ze op mijn sandalen met metal plates, maar deze zijn een stuk minder grof. Ik dacht dat jullie dat jullie wel zouden kunnen waarderen. Kun je de prijs toch wat minder waarderen, dan heb ik een betaalbaarder alternatief voor je: deze van New Look.


Een alternatief voor de Birkenstock  (as seen by Just like Sushi)
 photo vagabondbirkenstocklook-a-likesandal.jpg
Voor wie de Birkenstock wel erg Birkenstock óf te duur voor een sandaal vindt, maar zich toch eens wil wagen aan de trend van de onflatteuze sandaal: het merk Vagabond heeft een paar sandalen dat qua stijl erg op de Birkenstocks lijken, maar net wat minder opa-achtig zijn (vind ik) en bovendien een stukje goedkoper. Je vindt ze hier


Leren oversized shoppers (as seen by April and May)
 photo patkasoversizedleathershopper.jpg
Ze zijn niet goedkoop, maar daarvoor krijg je wel een prachtig, minimalistisch, milieuvriendelijk en handgemaakt product. Ik vind ze prachtig: deze eenvoudige shoppers die het bijzondere moeten hebben van hun maat (ze zijn er overigens ook in minder oversized versie). Ze zijn van het label patkas


De beste Bobby look-a-likes tot nu toe gemaakt (as seen by Budgetproof.nl)
 photo topshopbobbylook-a-likes.png
De Bobby sneakers van Isabel Marant zijn al een tijdje ontzettend populair (maar wat níet van Isabel Marant?) en verschillende mensen zijn het erover eens: deze knock-offs van Topshop zijn de beste knock-offs van de Bobby tot nu toe gemaakt. Ze kosten €88,-, een aantal honderden euro’s minder dan de echte.Heb je hier iets interessants tussen gezien of past dit allemaal niet bij jou?


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties